返回列表 回覆 發帖

[求情時間] 建訓局17歲男生狎童下體

第日沙文仲點放心比不信仔仔參加教會活動?

22/08/2007

【 本 報 訊 】 十 七 歲 建 造 業 訓 練 局 男 生 在 參 加 教 會 舉 辦 的 晚 會 , 與 其 他 人 玩 捉 迷 藏 , 在 藏 身 草 叢 時 涉 趁 機 大 肆 撫 摸 一 名 與 他 素 未 謀 面 的 八 歲 男 童 下 體 , 意 猶 未 盡 的 男 生 其 後 更 將 男 童 帶 入 廁 格 以 下 體 互 相 摩 擦 , 男 童 受 辱 後 向 母 親 投 訴 揭 發 事 件 。

玩 教 會 活 動 捉 迷 藏

被 捕 男 生 昨 於 粉 嶺 法 院 承 認 兩 項 非 禮 罪 , 案 件 押 後 九 月 十 一 日 , 以 待 被 告 的 感 化 官 及 心 理 報 告 始 判 刑 。 案 情 指 被 告 楊 懷 恩 與 八 歲 事 主 並 不 認 識 。 今 年 二 月 三 日 被 告 與 事 主 在 粉 嶺 一 小 學 內 , 參 與 教 會 舉 辦 的 晚 會 , 席 間 被 告 帶 領 小 孩 們 玩 捉 迷 藏 。 被 告 與 事 主 藏 身 草 叢 時 , 他 突 然 探 手 入 事 主 褲 內 撫 摸 其 下 體 , 之 後 帶 事 主 入 廁 格 , 脫 下 自 己 褲 子 以 下 體 摩 擦 被 迫 躺 在 地 上 的 事 主 下 體 。

辯 方 昨 求 情 指 , 被 告 生 於 單 親 家 庭 與 母 親 同 住 , 因 心 理 問 題 , 自 ○ 四 年 起 已 向 醫 院 求 診 , 今 次 純 因 一 時 好 奇 犯 案 , 而 舉 辦 晚 會 的 教 會 人 員 亦 特 別 替 被 告 致 函 求 情 。 被 告 獲 准 保 釋 候 判 。

案 件 編 號 : FLCC 2169/2007

http://orientaldaily.on.cc/cgi-bin/nsrch.cgi?seq=659733
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
原帖由 抽刀斷水 於 2007-10-4 18:43 發表
第日沙文仲點放心比不信仔仔參加教會活動?
而家都唔放心啦揾黎講?
Don't know where God is but the Devil is in the details

回復 2# 的帖子

等我無間道入左教會之後,再接你個不信仔仔入去啦 
末將寧受眾姊妹污辱,都唔會比不信仔仔有事架~老大 
花開花落花無缺!

對付教徒三式: 不主動、 不抗拒、 不負責!

原帖由 Step.King 於 2007-10-5 11:41 發表
等我無間道入左教會之後,再接你個不信仔仔入去啦 
末將寧受眾姊妹污辱,都唔會比不信仔仔有事架~老大 

時下D無間道最信唔過。

我問你啦,假如牧師要求你將不信仔仔制伏並獻上供其撫摸享用,你唔做又難以取信於他,你做又難以向沙文交待,咁你會點?

回復 4# 的帖子

我會同佢講 : 牧師爾乃景教先知, 神祇代言, 此等凡夫俗子, 摸之何益? 吾一人, 名為抽刀斷水, 此人豬圓肉潤, 想必仍合大人心意! 此等小兒, 棄之可也! 小人可代為引見!

論到撫摸吸引力, 抽水你點都贏不信仔仔十萬八千里啦~

小不信定當脫險, 之後的事, 就靠抽水你啦
花開花落花無缺!

回復 5# 的帖子

吾乃一家之主,豈能容讓為無間小人開脫甩身之藉口?爾又與小不信素未謀面,又焉知不比吾更圓潤?且眾牧者口味不一,獨喜小孩者不乏,爾又如何交待?

回復 6# 的帖子

令狐史京得一子,香燈有繼,而以其子代吾子予牧師狎,不亦壯哉?
Don't know where God is but the Devil is in the details
原帖由 沙文 於 2007-10-5 16:14 發表
令狐史京得一子,香燈有繼,而以其子代吾子予牧師狎,不亦壯哉?

抽水兄誓言教會不空, 誓不成家
我當然會仿傚呢種美德, 來一個教會不空, 絕不生子!
你估我好似老大你意志力咁薄弱~仲要同景教妖女生~
花開花落花無缺!

回復 9# 的帖子

我娶魔教妖女,係要凌辱佢、糟塌佢、玩弄佢、踐踏佢、摧殘佢、奴役佢、虐待佢、搞大佢個肚、要佢心甘命抵同我生埋仔。您得唔得丫?
原帖由 沙文 於 2007-10-9 00:52 發表
我娶魔教妖女,係要凌辱佢、糟塌佢、玩弄佢、踐踏佢、摧殘佢、奴役佢、虐待佢、搞大佢個肚、要佢心甘命抵同我生埋仔。您得唔得丫?

但我女朋友已經不是耶教妖女, 我令到佢間教會少收一份十一奉獻, 斷佢奶水! 你做唔做到?
只怕你老婆仲個個月供緊天堂保險呀~
花開花落花無缺!

回復 11# 的帖子

挑,咁而家間大秦寺執左笠未呢?斷奶水?

回復 12# 的帖子

產除教會由你我做起嘛, 你我生既為摷景一員, 理應以身作則, 立一個好榜樣比一眾兄弟
依家講埋呢d 長邪教志氣, 滅自己威風既說話, 成何體統?
花開花落花無缺!

回復 13# 的帖子

而家係咪凈係您話得我,我唔話得您?
吾乃本區版主大人是也,權傾朝野,信唔信我好似酒井版主大人咁刪您文丫拿?
原帖由 沙文 於 2007-10-10 04:45 發表
而家係咪凈係您話得我,我唔話得您?
吾乃本區版主大人是也,權傾朝野,信唔信我好似酒井版主大人咁刪您文丫拿?

我係度宣傳叫一眾受一軛困苦之兄弟要阻止老婆文十一奉獻, 斷邪教奶水,
你刪我文是何居心???
花開花落花無缺!

回復 15# 的帖子

唔乾淨就刪,抽刀都話冇王管咯,駛擇日呀?
原帖由 沙文 於 2007-10-10 17:21 發表

我幾時有咁講過?

回復 17# 的帖子

回覆 31#: 一軛‧愛情版版規由該版版主負責

您唔係大細超得咁揚下話?咁本版版規由本版版主負責。本版係冇話點先刪文嘅,我刪埋您呢一問都得啦。問下都有罪咖而家咁嘅時勢
原帖由 沙文 於 2007-10-10 20:15 發表
回覆 31#: 一軛‧愛情版版規由該版版主負責

您唔係大細超得咁揚下話?咁本版版規由本版版主負責。本版係冇話點先刪文嘅,我刪埋您呢一問都得啦。問下都有罪咖而家咁嘅時勢 ...

咁即係由你管,唔係無王管啦。

回復 19# 的帖子

我唔係王嘛,係知縣啫。知縣都可以刪您文咖
原帖由 沙文 於 2007-10-10 17:21 發表

冇左我呢個咁了解你既副將得閒窒下你, 我怕你會好寂寞wor~
花開花落花無缺!

高級模式 | 發新話題
換一個