返回列表 回覆 發帖

如果酒井說話算數

那人都走了,版主之位是否該留空?
Don't know where God is but the Devil is in the details

回復 1# 的帖子

唔o岩,你黎做呀,笨?
只要拍過拖,曾經真心愛過一個人,為一個人真心付出,而又因為某D原因而分開,失過幾次戀,曾經傷得好重,甚至因而諗過自殺,但係之後又可以重新上路,再戀愛,再失戀........就有資格做愛情版o既版主。
或者,簡單D講句,寫得出[不要恨,只要愛]呢類文章,就可以做愛情版o既版主。或者你都得架。

Alessa is a daughter of Dahlia Gillespie. Alessa gets toasted in a ritual. Alessa is in agony. Alessa sends a part of her soul (the pure part, the part that wouldn't have to suffer) away in a form of a baby abandoned on the road. Harry finds the baby with his wife. They name her Cheryl.

The rest of it... You know.

回復 3# 的帖子

吓?我見您都係一拍心口走馬上任,原來背後有咁多辛酸咖?
Don't know where God is but the Devil is in the details

回復 4# 的帖子

唔多。好多咩? 你係不屑做o者。
Alessa is a daughter of Dahlia Gillespie. Alessa gets toasted in a ritual. Alessa is in agony. Alessa sends a part of her soul (the pure part, the part that wouldn't have to suffer) away in a form of a baby abandoned on the road. Harry finds the baby with his wife. They name her Cheryl.

The rest of it... You know.

回復 3# 的帖子

下,真係唔知要經歷噤多野先可以做喎,幾時定嫁?仲要唸過自殺 ,真係唔做好過做。 好在有你提醒..........

係呀, 真係唔知原來要經歷所謂失戀先可以做到所謂版主,網主又無講到
原帖由 酒井明 於 2007-10-7 19:00 發表
唔o岩,你黎做呀,笨?
只要拍過拖,曾經真心愛過一個人,為一個人真心付出,而又因為某D原因而分開,失過幾次戀,曾經傷得好重,甚至因而諗過自殺,但係之後又可以重新上路,再戀愛,再失戀........就有資格做愛情版o既版主。
或者,簡單D講句 ...

你既定義好大爭議空間
如果該版主在這些條件上還在拍拖, 而且可以拖女出教  我覺得實至名歸

但如果此人到依家都仲未有拖拍, 咁呢個版應該改改名 叫毒男版適合d...

不過點都好, 因為失戀就叫生叫死的人, 我覺得死了比較適合~ 因為我想不了出有其他用處

花開花落花無缺!

對付教徒三式: 不主動、 不抗拒、 不負責!

假如希望本討論區有活力,就應給予機會讓有熱誠的人來承擔。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
原帖由 Step.King 於 2007-10-7 23:32 發表

你既定義好大爭議空間
如果該版主在這些條件上還在拍拖, 而且可以拖女出教  我覺得實至名歸

但如果此人到依家都仲未有拖拍, 咁呢個版應該改改名 叫毒男版適合d...

不過點都好, 因為失戀 ...

其實愛情版主,唔係應該要教導人地積極思想咩,失戀就叫生叫死,仲點做愛情版主呀,咪一樣教導人地死
如果酒井說話算數,那人都走了,版主之位是否該留空?

但看來不算數,那又沒什麼了。

—————
總括來說就是該版主必須是幼稚之人,難怪沙文推三推四不上任。上一任的史仔又突然不幹。難道是發現此奇怪要求?

————
想想吧
游泳版主必須要曾經試過游泳,必須曾遇溺,最好多次遇溺,要有差點淹死。
還要淹不死後再游泳,再遇溺

淹不死後還要去作文自我陶醉,而不是去請教成功人仕的秘訣(拖人出教又好,一拖二又好,普普通通拍拖又好,美滿家庭又好)……

某程度上,在岸上明白欺山莫欺水的人也比不停地游泳、遇溺的人明智,因陸上也有家人、朋友,有好多別的風光比游泳重要。

原帖由 Guest from 219.79.207.x 於 2007-10-8 00:39 發表

其實愛情版主,唔係應該要教導人地積極思想咩,失戀就叫生叫死,仲點做愛情版主呀,咪一樣教導人地死

兄台, 行不改名, 有事討論何不現真身出來更見暢快?

若是路過此地, 亦可偶以品茗一聚 ~

to dye~

本少爺對耶教從不手軟 ~

花開花落花無缺!

對付教徒三式: 不主動、 不抗拒、 不負責!

??
咩事呀?
酒井先生之前話"I QUIT" ,網誌又寫明"我不會再在離教者之家發表新文章"

咁如果酒井先生真的走了,版主之位是否該留空?
————

但酒井先生說話看來不算數,那又沒什麼了。

-----------
For the other post, consider 丸尾末夫 in 櫻桃小丸子.  See if you can get the humor.

「唔o岩,你黎做呀,笨?」

回復 14# 的帖子

不要太無情,先關心一下酒井版主何出此言吧。

回復 16# 的帖子

thx!
講到明閒聊,自然就係東拉西扯啦。大家也不要太認真啊!

回復 19# 的帖子

你又真係幾關心佢喎....  邊個主題呀?
高級模式 | 發新話題
換一個