返回列表 回覆 發帖

[轉載] 中國歷史上唯一一個一生只有一個妻子的皇帝

回復 20# 的帖子

孤已有朱婷妹子  還思一夫多妻何啥???
你身為領軍都沉思女色,  天下蒼生又于我何干? 史仔可沒必要摸這一趟渾水
花開花落花無缺!

對付教徒三式: 不主動、 不抗拒、 不負責!

回復 21# 的帖子

朕先天下之憂而憂,為了抗拒大秦景教婚姻觀而憂,為天下蒼生不得納妾而憂,更不會將「抗大秦景教」稱為「渾水」。您一再借本網宣揚大秦景教的一夫一妻制,是何居心?
Don't know where God is but the Devil is in the details
原帖由 沙文 於 2007-10-24 17:55 發表
朕先天下之憂而憂,為了抗拒大秦景教婚姻觀而憂,為天下蒼生不得納妾而憂,更不會將「抗大秦景教」稱為「渾水」。您一再借本網宣揚大秦景教的一夫一妻制,是何居心? ...

中共元老唔吐啖啦,  你仲抱住個啖冠托咩?
http://www.exchristian.hk/forum/viewthread.php?tid=1145&page=2
花開花落花無缺!

回復 23# 的帖子

係您頂住大秦景教嘅一夫一妻痰罐啫。姝婷妹子好好看住佢啦
Don't know where God is but the Devil is in the details
原帖由 沙文 於 2007-10-24 19:11 發表
係您頂住大秦景教嘅一夫一妻痰罐啫。姝婷妹子好好看住佢啦

統帥  咁聖誕你派唔到卡片咩大計~會唔會為抗景教夫妻制走去陪你個二奶~

花開花落花無缺!

回復 25# 的帖子

按古制,皇后係可廢可立嘅,並非一時做大就一世做大,例如,晉代羊獻容歷五廢五立、唐高宗廢王皇后改立武后,都是例證;所以請您尊重啲。

我向來有在本網宣示對抗大秦景教的文化侵蝕,不獨在聖誕期間,更不似您自甘墮落,在思想上已向大秦景教一夫一妻制俯首稱臣。
至於我幾時陪佢,乃屬軍機,您未到可以知道的職級
原帖由 沙文 於 2007-10-24 20:08 發表
按古制,皇后係可廢可立嘅,並非一時做大就一世做大,例如,晉代羊獻容歷五廢五立、唐高宗廢王皇后改立武后,都是例證;所以請您尊重啲。

我向來有在本網宣示對抗大秦景教的文化侵蝕,不獨在聖誕期間,更不似您自甘墮落,在思想上已向 ...

但聖誕期間主帥陪同魔教妖女慶祝大聖壽旦卻是政治不正確之舉阿~~
史仔都係擔心老大你行差踏錯  先特意提醒jey~~
再唔係好似我咁都得  女友已是被拖出教    我可以大搖大擺向景教傳教教徒 宣示"被拖出教權"
花開花落花無缺!

回復 27# 的帖子

我只限於陪佢shopping。咁平日都有陪shopping啦,加以在過程中亦可乘機物色回贈師妹的禮品
http://www.exchristian.hk/forum/viewthread.php?tid=1176&extra=page%3D1
所以並無政治不正確。至於子夜崇拜,我話我要早睡早起,而子夜崇拜對健康有嚴重妨礙,所以唔可以參加。

您拖女出教,但同時三番四次利用本網宣揚大秦景教一夫一妻論,居心叵測,功不抵過

回復 28# 的帖子

可憐真正的嫂夫人卻要夜夜望穿秋水   卻只會睹身思人  
不料你這色老頭卻是美人在抱   平安夜醉於溫柔鄉~~~
花開花落花無缺!

回復 29# 的帖子

都話左係軍機,您未到咁嘅職級就不要多問。
您又焉知子夜崇拜時我唔會鼠左去陪師妹,兼且送上先前shopping所買之回禮呢?

回復 30# 的帖子

史仔不是懷疑你的能力
而是相信小蘊的精明~~
花開花落花無缺!

但係小蘊冇學過六韜三略、武經七書嘛,唔怕嘅。橫掂我都有「終有一天我會返去師妹身邊」呢個想法,最多咪早喲。
您仲係向大家交待一下點解您要利用本網宣揚大秦景教一夫一妻制啦
原帖由 沙文 於 2007-10-24 22:09 發表
但係小蘊冇學過六韜三略、武經七書嘛,唔怕嘅。橫掂我都有「終有一天我會返去師妹身邊」呢個想法,最多咪早喲。
您仲係向大家交待一下點解您要利用本網宣揚大秦景教一夫一妻制啦 ...

你等抽水回應左我兩大問題我先慢慢回你啦
http://www.exchristian.hk/forum/viewthread.php?tid=1145&page=2
家國大事為先   史仔做一兩次汪精衛背一兩次惡名又有咩所謂~
花開花落花無缺!

回復 33# 的帖子

祝您派片成功!
原帖由 沙文 於 2007-10-24 22:23 發表
祝您派片成功!

我只是一介草民  派不派片又與我何干?
只是被人不明不白噴了一面口水  想攪清楚是什麼原因而已  

依家兩大管理人  一個沉思女色,  一個當我問題如唱歌 回了一首http://www.youtube.com/watch?v=1n2RGvxwmaY
如若成功...我私人捐隻燒豬過你賀賀佢又點話~
花開花落花無缺!

回復 35# 的帖子

無論人地點,您都要咁嘛:

因為:
只怕呢度已成了 ...

http://www.youtube.com/watch?v=uDwrxRH72o8

花開花落花無缺!

回復 37# 的帖子

救唔熄,最多:
高級模式 | 發新話題
換一個