返回列表 回覆 發帖

景教徒待遇連牛也不如

原帖由 Step.King 於 2007-5-9 05:37 發表

你依家係唔係唔認數丫~~

我去死比你睇!  

呢D米一哭二鬧三上吊LAW~
唔係,您解得清楚我梗認格,您死左就梗係解唔清楚啦
Don't know where God is but the Devil is in the details
原帖由 沙文 於 2007-5-9 21:44 發表
唔係,您解得清楚我梗認格,您死左就梗係解唔清楚啦

所以米話 一哭二鬧三上吊係好難攪law
生死相許過個一死  就水洗都唔清
花開花落花無缺!

對付教徒三式: 不主動、 不抗拒、 不負責!

原帖由 Step.King 於 2007-5-9 05:51 發表
所以米話 一哭二鬧三上吊係好難攪law
生死相許過個一死  就水洗都唔清
女人一哭二鬧三上吊就有小小難攪。至於您,您要死就去啦,您死左唔通我要冲涼乎?
Don't know where God is but the Devil is in the details
原帖由 沙文 於 2007-5-9 22:33 發表
女人一哭二鬧三上吊就有小小難攪。至於您,您要死就去啦,您死左唔通我要冲涼乎?

因為老大你知我面厚  唔會走去死咁笨丫ma ~

花開花落花無缺!

原帖由 Step.King 於 2007-5-9 06:37 發表

因為老大你知我面厚  唔會走去死咁笨丫ma ~

唔死就要解釋清楚老大如何蝦細路
原帖由 沙文 於 2007-5-9 23:44 發表
唔死就要解釋清楚老大如何蝦細路

老大  你知我面皮厚係唔會解釋的...哈~
花開花落花無缺!

原帖由 Step.King 於 2007-5-9 16:04 發表
老大  你知我面皮厚係唔會解釋的...哈~
本來淨得我知,一問之下而家先致係人都知
原帖由 沙文 於 2007-5-10 08:21 發表
本來淨得我知,一問之下而家先致係人都知

所有和我有交往朋友都知道  唔係點追女仔
就是老大你以為只有自己知而已

花開花落花無缺!

原帖由 Step.King 於 2007-5-9 22:34 發表
所有和我有交往朋友都知道  唔係點追女仔
就是老大你以為只有自己知而已
您俾我一句話就引到您承認和您有交往朋友都知道,又點會真係面皮厚丫。
原帖由 沙文 於 2007-5-10 17:34 發表
您俾我一句話就引到您承認和您有交往朋友都知道,又點會真係面皮厚丫。

尊師重道嘛
我係老大面前豈敢有任何保留 ?
花開花落花無缺!

原帖由 Step.King 於 2007-5-10 02:33 發表
尊師重道嘛
我係老大面前豈敢有任何保留 ?
您保留左一個答案:點解景教徒見到公牛的配偶多於一隻母牛時並不加以制止
原帖由 沙文 於 2007-5-10 21:01 發表
您保留左一個答案:點解景教徒見到公牛的配偶多於一隻母牛時並不加以制止

因為此乃(偽)景教徒心中所願  羨慕都來不及 又何來阻止?

老大   乜唔係咁咩?
花開花落花無缺!

原帖由 Step.King 於 2007-5-10 05:15 發表

因為此乃(偽)景教徒心中所願  羨慕都來不及 又何來阻止?

老大   乜唔係咁咩?
唔係卦?咁點解paul少係都要勸阻我娶埋羅紗蓮?
原帖由 沙文 於 2007-5-10 21:18 發表
唔係卦?咁點解paul少係都要勸阻我娶埋羅紗蓮?

因為佢知道老大你唔會成功law ~
花開花落花無缺!

原帖由 Step.King 於 2007-5-10 05:20 發表
因為佢知道老大你唔會成功law ~
唔係卦?既知我唔會成功又何必勸阻?
原帖由 沙文 於 2007-5-10 21:22 發表
唔係卦?既知我唔會成功又何必勸阻?

佢唔想老大你有幻想嘛
花開花落花無缺!

原帖由 Step.King 於 2007-5-10 05:24 發表
佢唔想老大你有幻想嘛
咁點解佢唔勸阻公牛,淨係勸阻我啫?
原帖由 沙文 於 2007-5-10 21:50 發表
咁點解佢唔勸阻公牛,淨係勸阻我啫?

因為母牛唔識河東獅神功
花開花落花無缺!

原帖由 Step.King 於 2007-5-10 06:58 發表
因為母牛唔識河東獅神功
呢句是否甚至不能代表「非母牛識河東獅神功」先?
原帖由 沙文 於 2007-5-10 23:13 發表
呢句是否甚至不能代表「非母牛識河東獅神功」先?

我早估到你咁講  但嫂夫人識播~
paul 兄都係為沙老大你著想jey~
花開花落花無缺!

高級模式 | 發新話題
換一個