返回列表 回覆 發帖

聖經人物大戰遊戲

http://www.adultswim.com/games/biblefight

我用摩西爆左機,打贏左天父! l
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
(像我那樣)用撒旦打敗上帝才是王道。
有些人需要停止做夢,因為他們沉溺於理想世界,阻礙自己和他人在現實世界中尋找幸福和快樂。

我的網上筆記新聞組文庫
撤旦D 招好屈機...
花開花落花無缺!

對付教徒三式: 不主動、 不抗拒、 不負責!

瑪莉亞都唔弱的。

回復 #6 羅公子 的帖子

打贏上帝入code做 上帝
諾亞果招 呼喚百獸 全畫面攻擊
原帖由 孔雀 於 2007-5-20 01:11 發表
諾亞果招 呼喚百獸 全畫面攻擊

破綻好大  成日未出到招就比人打中
花開花落花無缺!

原帖由 Step.King 於 2007-5-21 12:38 發表

破綻好大  成日未出到招就比人打中

本身我好中意mary 果招升天 + 撩陰腿
但打到最後jesus 就死左
打了好多次都是這樣
santa d 招超必正 但有點煩
自問自己打kof 只會用k9999 所以太煩的招不會用
有冇人教我如何用mary 可以k.o  jesus
哈哈哈!我用撒旦呢個筋肉人打敗天父呀!
終於打到神
比耶穌易打
原帖由 孔雀 於 2007-5-22 01:51 發表

本身我好中意mary 果招升天 + 撩陰腿
但打到最後jesus 就死左
打了好多次都是這樣
santa d 招超必正 但有點煩
自問自己打kof 只會用k9999 所以太煩的招不會用
有冇人教我如何用mary 可以k.o  jesus ...

用光環擲佢
點解我用摩西打哂其餘六個都打唔到天父?
原帖由 火柴 於 2007-5-23 16:45 發表
點解我用摩西打哂其餘六個都打唔到天父?

你唔夠虔誠,因此見唔到天父!
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
原帖由 抽刀斷水 於 2007-5-23 18:47 發表

你唔夠虔誠,因此見唔到天父!

可能佢同猶大太熟 所以天父不接見佢
花開花落花無缺!

高級模式 | 發新話題
換一個