返回列表 回覆 發帖

國務院網站都有留意本網?!

原帖由 沙文 於 2007-6-12 15:48 發表
咁講,有得俾我上位啦卦?

他日果真在祖國範圍內可滅絕邪教,到時大可一人之下,萬人之上啦。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹

回復 #21 抽刀斷水 的帖子

咁您要任命我管該教先得咯

列土封侯靠晒您啦
Don't know where God is but the Devil is in the details
原帖由 沙文 於 2007-6-12 15:48 發表
余幼承庭訓,時以以江山社稷民族為己任,鐵肩擔道義、彩筆寫春秋。協会之瓦解也,則余三餐不繼,夫妻牛衣對泣,家徒4壁,黃口小兒竟夕哀鳴,雖非我所願者,惟反邪大業得成,死而有何憾哉?即攜妻孥乞飯於閣下府前,諒不拒人於千里也。

咁 ...

唔得  老大你要加番句  邪教不空, 誓不成家! 咁先夠壯志嘛!
花開花落花無缺!

對付教徒三式: 不主動、 不抗拒、 不負責!

原帖由 抽刀斷水 於 2007-6-12 17:15 發表

他日果真在祖國範圍內可滅絕邪教,到時大可一人之下,萬人之上啦。

抽水兄  水清則無魚, 你殺乾殺淨仲有得撈???

只怕到時兔死狗烹, 老大既邪教協會有被取締之危阿
花開花落花無缺!

原帖由 Step.King 於 2007-6-12 21:53 發表
只怕到時兔死狗烹, 老大既邪教協會有被取締之危阿

你老大寫到咁淒厲,去得咁盡,唔通我仲要阻止佢既宏志咩?
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
原帖由 抽刀斷水 於 2007-6-13 00:18 發表

你老大寫到咁淒厲,去得咁盡,唔通我仲要阻止佢既宏志咩?

老大向來都係: 千山我獨行, 不必相送!
史仔深明此理~所以我只會送老大去到刑場門口
然後吟一訣: 風瀟瀟兮易水寒    然後轉身就走
唔會睇住老大上路架
花開花落花無缺!

回復 #26 Step.King 的帖子

9唔搭8,我話冇得撈去抽水度乞米之嘛,您咁夠騾,來一個永安托孤您梗制喎?
Don't know where God is but the Devil is in the details
原帖由 沙文 於 2007-6-13 12:46 發表
9唔搭8,我話冇得撈去抽水度乞米之嘛,您咁夠騾,來一個永安托孤您梗制喎?

永安托孤係劉備想試孔明野心同埋順手殺埋佢既一台戲

史仔智不比孔明  智遠遜於三蘇  更是貪生怕死之徒!
老大又駛乜咁大台戲咁整蠱我?

而且你咁多女人, 邊托得哂呀?  你都係叫抽水兄啦
花開花落花無缺!

回復 #28 Step.King 的帖子

永安托孤啫,非托寡也。我制佢都唔制啦,您就想咯
原帖由 沙文 於 2007-6-13 13:03 發表
永安托孤啫,非托寡也。我制佢都唔制啦,您就想咯

老大的小不信嗎? 你放心我這個小混混照顧小不信
我又那有推辭之理? 我一定教到佢酒色財氣, 無一不精!
花開花落花無缺!

高級模式 | 發新話題
換一個