返回列表 回覆 發帖

我們出書了!《道德聖戰殺到埋身》

將於七一派發

共三十四頁,印了1000本
http://truthbible.net/bloodybible/71march/

呼籲捐款
遊行派發的小冊子《道德聖戰殺到埋身》全書34頁,印了1000本。花費$4010
連其他雜費如橫額、租車運送、網頁資源、製作小冊子及T恤的義工車馬費等費用,總共已超過$5000

請有心人士多多捐助!
捐款請到:http://truthbible.net/bloodybible/71march/#donate
我捐五百。

我不懂得使用網上功能,煩請抽水兄代勞一下。
原來Beauty and the Beast都試過擺上枱咩?

下次試下青蛙王子

Don't know where God is but the Devil is in the details
內容說什麼
原帖由 沙文 於 2007-6-27 22:07 發表
原來Beauty and the Beast都試過擺上枱咩?

下次試下青蛙王子

http://www.german-films.de/app/filmarchive/images/kiss_me_frog.jpg

人獸戀好不雅呀
多謝捐左款既朋友!多謝B叔!
原帖由 孔雀 於 2007-6-27 22:42 發表
內容說什麼

於當天派發的小冊子《道德聖戰殺到埋身》,全書三十四頁,含十九篇文章,內容包括近期的淫審事件評論;亦收錄了有關走出基要派的文章,其中包括杜葉錫恩的離教見証從基要派轉為自由派基督徒的見證
原帖由 奧賣葛 於 2007-6-27 22:47 發表

人獸戀好不雅呀

去年曾特首在書展向一班小朋友講過人魚公主的故事,
一於投訴呢個講人獸戀的故事啦,
而且仲有人獸交的情節, (因為故事講人魚公主生了小孩, 無人人獸交d小孩點出現?)
原帖由 kam 於 2007-6-28 13:07 發表

去年曾特首在書展向一班小朋友講過人魚公主的故事,
一於投訴呢個講人獸戀的故事啦,
而且仲有人獸交的情節, (因為故事講人魚公主生了小孩, 無人人獸交d小孩點出現?) ...

記得時間地點嗎?
我都添下香油先。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹

回復 #10 抽刀斷水 的帖子

生米已成熟飯~

今天見到抽水兄在另一邊做了件"好事" ~ 私人恩怨暫時放下好了! T-SHIRT, 小冊子算我一份!

但100蚊要勞煩抽水兄幫我責住數先, 有拖冇欠! t-shirt 冇貨照捐!

七一那天要陪女朋友渡生日, 恕小弟不能抽身了

花開花落花無缺!

對付教徒三式: 不主動、 不抗拒、 不負責!

原帖由 Step.King 於 2007-6-28 22:38 發表
生米已成熟飯~

今天見到抽水兄在另一邊做了件"好事" ~ 私人恩怨暫時放下好了! T-SHIRT, 小冊子算我一份!

但100蚊要勞煩抽水兄幫我責住數先, 有拖冇欠! t-shirt 冇貨照捐!

七一那天要陪女朋友渡生日, 恕小弟不能 ...

你講野咁鬼深既? 鬼同你有怨~

$100 T-恤錢你要邊款?聖經暴力定係聖經色情?

預祝你女友生日快樂!

回復 #12 抽刀斷水 的帖子

我要暴力~
色情呢家野, 我向來好私密~唔會周街show比人睇

你睇睇pm條link啦
花開花落花無缺!

多謝多謝!多謝支持

小冊子派發地點:
原帖由 Step.King 於 2007-6-28 06:38 發表
七一那天要陪女朋友渡生日, 恕小弟不能抽身了
風聞五行奇術之外尚有一項「借女遁」,係要把Deu 22:13-21經文印在衣服上才可行使嘅,原來.....原來您已練成左啦?
Don't know where God is but the Devil is in the details
原帖由 沙文 於 2007-7-1 13:04 發表
風聞五行奇術之外尚有一項「借女遁」,係要把Deu 22:13-21經文印在衣服上才可行使嘅,原來.....原來您已練成左啦?

岩岩去完女朋友的生日party  老大  你都可以托詞12月25日是老大家母生日, 聖誕逃之大吉law
不過咁樣, 史仔就冇咁專敬你啦
花開花落花無缺!

收到奧兄寄來的T-恤及小冊子,謝謝。

史兄要還我$100!我就交件T-恤給你。
原帖由 抽刀斷水 於 2007-7-8 11:43 發表

b記財富管理國際集團。
代客收數快夾準,從無甩拖,絕無手尾。
諸君惠顧,八折優惠。
原帖由 抽刀斷水 於 2007-7-8 11:43 發表

T-恤我另有用途 先寄放係你度先啦
呢d野唔方便係我生活環境出現

至於錢銀都是小事 你何時要找我好了
不過你同b叔記得保護小弟安全
我唔想我d相同埋說話錄比人擺上文匯報!

花開花落花無缺!

原帖由 訪客得得b 於 2007-7-8 12:52 發表

b記財富管理國際集團。
代客收數快夾準,從無甩拖,絕無手尾。
諸君惠顧,八折優惠。

抽記迷你倉,適合收藏不想在生活上環境出現的事物。
保密、穩當、安全,24小時五常法管理,並長駐兇猛生物看守,保證不會被偷。
每件物品視大小收費,新張期內,每件T-恤每月特價$10(不足一個月亦當一個月)。
高級模式 | 發新話題
換一個