返回列表 回覆 發帖

祝抽網主生日快樂

小小意思,不成敬意

http://images2redirect.sina.com/dongman/u/2005-04-15/U1111P55T4D50802F50DT20050415151728.jpg

此偉人個樣好似你。

原來今天是抽網主的生日, 祝抽網主生日快樂!  
  祝老抽早日令到教會空虛, 咁就可以大條道理成家
花開花落花無缺!

對付教徒三式: 不主動、 不抗拒、 不負責!

原來抽刀兄是天蠍座!怪不得呢............
Alessa is a daughter of Dahlia Gillespie. Alessa gets toasted in a ritual. Alessa is in agony. Alessa sends a part of her soul (the pure part, the part that wouldn't have to suffer) away in a form of a baby abandoned on the road. Harry finds the baby with his wife. They name her Cheryl.

The rest of it... You know.
原帖由 酒井明 於 2007-9-27 00:45 發表
原來抽刀兄是天蠍座!怪不得呢............

大佬……我諗你check清楚先好喎。h:

並多謝各位。 低調D啦,又老一歲喇。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹

回復 5# 的帖子

對不起,對不起........... 我總是將天枰和天蠍調亂了的。你是天枰座。
呀..........!原來抽刀兄是天枰座,怪不得............ (補飛 mode)
Alessa is a daughter of Dahlia Gillespie. Alessa gets toasted in a ritual. Alessa is in agony. Alessa sends a part of her soul (the pure part, the part that wouldn't have to suffer) away in a form of a baby abandoned on the road. Harry finds the baby with his wife. They name her Cheryl.

回復 6# 的帖子

大佬……你乜都怪不得,好有相士feel....

Anyway, 這次對了。

覆 抽刀斷水

我對"12"這個數字,也有點認識的。

原帖由 訪客得得b 於 2007-9-26 23:25 發表
小小意思,不成敬意

此偉人個樣好似你。

呢個有d似係聞名高登既"賭撚"....
花開花落花無缺!

尋晚先同囡囡搞完生日會,抽水同我個女同日生日?
生日快樂!
原帖由 龍井樹 於 2007-9-27 09:09 發表
尋晚先同囡囡搞完生日會,抽水同我個女同日生日?
生日快樂!

聽講係呢日生日既人,係會美麗動人,活潑可愛,心地善良,人見人愛,聰明伶俐……

不過,都有缺點架,就係太美麗動人,太活潑可愛,太心地善良,太人見人愛,太聰明伶俐……
世界變咯。
以前在港,我凈係見公司啲女仔揸住本【姊妹】講星座,我問佢地借來看,發現中間用粉紅色粉藍色印嗰幾頁最好睇。聽說呢本係全港銷量#1雜誌,我曾經諗過,點解唔出一本【兄弟】雜誌講星座呢?

而家係咪已有人出左啦?
Don't know where God is but the Devil is in the details
原帖由 沙文 於 2007-9-27 10:45 發表
世界變咯。
以前在港,我凈係見公司啲女仔揸住本【姊妹】講星座,我問佢地借來看,發現中間用粉紅色粉藍色印嗰幾頁最好睇。聽說呢本係全港銷量#1雜誌,我曾經諗過,點解唔出一本【兄弟】雜誌講星座呢?...

沙文你咪咁核突先得格。唉,好啦,俾個封面你止下癮先啦:

回復 13# 的帖子

冰度有核突呢?姊妹係一本好有教育性的雜誌。星座,同天文學很有關係嘛。
而中間粉藍頁,對人與人之間的接觸又好有啓發性嘛。

您提供呢本雜誌就冇。我照鏡好過
Don't know where God is but the Devil is in the details

回復 15# 的帖子

佢唔會嘅,傷感同天氣的關係不及同酒的關係大。

世事一場大夢,
人生幾度秋涼。
夜來風葉已鳴廊,
看取眉頭鬢上。

酒賤常愁客少,
月明多被雲妨。
中秋誰與共孤光,
把盞淒然北望。

西江月-- 蘇軾
原帖由 羅公子 於 2007-9-27 15:56 發表
抽網主係秋天生日, 會唔會對秋天有特別情意結呢? 中秋都過左, 但係都仲冇乜秋意, 會唔會覺得秋天變左, 而唔傷感呢?

正所謂「秋風秋雨愁煞人」,這個季節,雖然誕生了如我這樣的偉人,但卻令不少人感到落漠與無奈。
原帖由 沙文 於 2007-9-27 16:09 發表
佢唔會嘅,傷感同天氣的關係不及同酒的關係大。

世事一場大夢,
人生幾度秋涼。
夜來風葉已鳴廊,
看取眉頭鬢上。

酒賤常愁客少,
月明多被雲妨。
中秋誰與共孤光,
把盞淒然北望。

西江月-- 蘇軾 ...

對酒當歌, 人生幾何!

你個衰野未成日講埋d 殺風景野啦 ~ 都唔湊米氣~
花開花落花無缺!

高級模式 | 發新話題
換一個