返回列表 回覆 發帖

基督教宣揚殉道,支持黑暴

嘥氣啦成班爛屍,する都唔識叻唔切邯鄲學步,道理唔識講淨識小學雞耍嘴皮,唔識字嘅都講唔過,收皮返鄉下啦。

離教者尚可憐憫,爛屍並無可憫之處。

話題要轉了嗎?
回覆 539# leefeng

任何人只要用Google translate一下,乜文都識啦,leefeng 發表於 2023/8/11 02:35

有google translate都仲るす るす 不絕,就係正死蠢爛屍先做得出。
回覆 543# leefeng

什麼中文?
呀,狂犬病的dog黃jim只會打天朝中國人 ,又吠叫天朝中國人做廢老!
leefeng 發表於 2023/9/8 02:12

狂犬病的縮頭烏龜。唔識答#117 #156咪唔識囉。
回覆 545# leefeng

神明DIOR移形換位?縮頭烏龜。唔識答#117 #156咪唔識囉。
回覆 547# leefeng

有啲人無力討論內容,實在使人很悶。
回覆 549# leefeng

連口中的垃圾你也沒有內容去回覆,確實比垃圾更垃圾,以後少來灌水洗版賴死唔走。

回覆 551# 上流寄生族
你拎共產黨幾十年前嘅野來挑釁做乜春?居心何在?
leefeng 發表於 2023/9/11 06:43

我一提8964就有人話幾十年前,啲幾千年前歷史我唔知你講黎做乜。
回覆 550# 上流寄生族

咁忙去傳離教吖笨,上黎做鍵盤戰士?

回覆 556# leefeng

傳離教嘅又唔係我。
忙嘅又唔係我。
你咁忙就唔好賴死唔走啦,正一ONL79。字都唔識出乜黎獻醜?

好暴力呀,打官司呀
好暴力呀,打波呀
好暴力呀,打電話呀
你以後有個打字嘅都唔好俾我見到你做呀。

你外國人唔知道唔知路乜L柒都唔知就唔好妄議中國內政。我係中國人係港共中共話嘅,你契弟中國藉都冇就未有資格出聲,出聲就正契弟。
回覆 558# leefeng

連中國人都唔係嘅人喺到狗吠
回覆 560# 旁觀者

回覆 273# 旁觀者

我係中國人係客觀事實,政府說了算,並不用你厚了臉皮說三道四。如果我冇中國藉麻煩你即刻同英國政府講聲,我呢啲無國藉BNO持有者即刻入英藉。
jimmychauck 發表於 2023/9/2 05:25

你的閱讀理解比下流更為不堪。
回覆 562# 旁觀者

不嬲都話你淨係識字,唔閱讀,唔理解,只會耍嘴皮。
直接跌出金字塔。

話題要轉了嗎?
回覆 564# 旁觀者

所以閣下一定不識字,閱讀理解不了,談何懂理?
回覆 566# leefeng

自己無力反駁別人,屬於非常低的層次。
回覆 568# leefeng

hierarchy of disagreement 又中。
回覆 570# 上流寄生族

你大可展現最高階能力,反駁對方主要觀點,只怕你做不來。

回覆 580# 上流寄生族

原來酸秀才一個,答不上便過主,早便說你答不上,要不便用勞什子唯物辯證來反駁我關於香港的議論。再妄評香港事,便再使你顯無知。

話題要轉了嗎?
經上又記著說:『不可試探主你的神。』

話題要轉了嗎?
經上又記著說,
出14:13今天

話題要轉了嗎?
高級模式 | 發新話題
換一個