返回列表 回覆 發帖

如果酒井說話算數

回復 14# 的帖子

不要太無情,先關心一下酒井版主何出此言吧。
酒井先生之前話"I QUIT" ,網誌又寫明"我不會再在離教者之家發表新文章"

咁如果酒井先生真的走了,版主之位是否該留空?
————

但酒井先生說話看來不算數,那又沒什麼了。

-----------
For the other post, consider 丸尾末夫 in 櫻桃小丸子.  See if you can get the humor.

「唔o岩,你黎做呀,笨?」

??
咩事呀?
原帖由 Guest from 219.79.207.x 於 2007-10-8 00:39 發表

其實愛情版主,唔係應該要教導人地積極思想咩,失戀就叫生叫死,仲點做愛情版主呀,咪一樣教導人地死

兄台, 行不改名, 有事討論何不現真身出來更見暢快?

若是路過此地, 亦可偶以品茗一聚 ~

to dye~

本少爺對耶教從不手軟 ~

花開花落花無缺!

對付教徒三式: 不主動、 不抗拒、 不負責!

如果酒井說話算數,那人都走了,版主之位是否該留空?

但看來不算數,那又沒什麼了。

—————
總括來說就是該版主必須是幼稚之人,難怪沙文推三推四不上任。上一任的史仔又突然不幹。難道是發現此奇怪要求?

————
想想吧
游泳版主必須要曾經試過游泳,必須曾遇溺,最好多次遇溺,要有差點淹死。
還要淹不死後再游泳,再遇溺

淹不死後還要去作文自我陶醉,而不是去請教成功人仕的秘訣(拖人出教又好,一拖二又好,普普通通拍拖又好,美滿家庭又好)……

某程度上,在岸上明白欺山莫欺水的人也比不停地游泳、遇溺的人明智,因陸上也有家人、朋友,有好多別的風光比游泳重要。

原帖由 Step.King 於 2007-10-7 23:32 發表

你既定義好大爭議空間
如果該版主在這些條件上還在拍拖, 而且可以拖女出教  我覺得實至名歸

但如果此人到依家都仲未有拖拍, 咁呢個版應該改改名 叫毒男版適合d...

不過點都好, 因為失戀 ...

其實愛情版主,唔係應該要教導人地積極思想咩,失戀就叫生叫死,仲點做愛情版主呀,咪一樣教導人地死
假如希望本討論區有活力,就應給予機會讓有熱誠的人來承擔。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
原帖由 酒井明 於 2007-10-7 19:00 發表
唔o岩,你黎做呀,笨?
只要拍過拖,曾經真心愛過一個人,為一個人真心付出,而又因為某D原因而分開,失過幾次戀,曾經傷得好重,甚至因而諗過自殺,但係之後又可以重新上路,再戀愛,再失戀........就有資格做愛情版o既版主。
或者,簡單D講句 ...

你既定義好大爭議空間
如果該版主在這些條件上還在拍拖, 而且可以拖女出教  我覺得實至名歸

但如果此人到依家都仲未有拖拍, 咁呢個版應該改改名 叫毒男版適合d...

不過點都好, 因為失戀就叫生叫死的人, 我覺得死了比較適合~ 因為我想不了出有其他用處

花開花落花無缺!

對付教徒三式: 不主動、 不抗拒、 不負責!

係呀, 真係唔知原來要經歷所謂失戀先可以做到所謂版主,網主又無講到

回復 3# 的帖子

下,真係唔知要經歷噤多野先可以做喎,幾時定嫁?仲要唸過自殺 ,真係唔做好過做。 好在有你提醒..........

回復 4# 的帖子

唔多。好多咩? 你係不屑做o者。
Alessa is a daughter of Dahlia Gillespie. Alessa gets toasted in a ritual. Alessa is in agony. Alessa sends a part of her soul (the pure part, the part that wouldn't have to suffer) away in a form of a baby abandoned on the road. Harry finds the baby with his wife. They name her Cheryl.

The rest of it... You know.

回復 3# 的帖子

吓?我見您都係一拍心口走馬上任,原來背後有咁多辛酸咖?
Don't know where God is but the Devil is in the details

回復 1# 的帖子

唔o岩,你黎做呀,笨?
只要拍過拖,曾經真心愛過一個人,為一個人真心付出,而又因為某D原因而分開,失過幾次戀,曾經傷得好重,甚至因而諗過自殺,但係之後又可以重新上路,再戀愛,再失戀........就有資格做愛情版o既版主。
或者,簡單D講句,寫得出[不要恨,只要愛]呢類文章,就可以做愛情版o既版主。或者你都得架。

Alessa is a daughter of Dahlia Gillespie. Alessa gets toasted in a ritual. Alessa is in agony. Alessa sends a part of her soul (the pure part, the part that wouldn't have to suffer) away in a form of a baby abandoned on the road. Harry finds the baby with his wife. They name her Cheryl.

The rest of it... You know.
Don't know where God is but the Devil is in the details
高級模式 | 發新話題
換一個