返回列表 回覆 發帖

耶穌閃電22連鞭絕技

武林騙子馬保國,有成名絕技閃電五連鞭:「一上來啪一套,完了,你這個人就去見閻王了。」結果一上擂台,未 ...
旁觀者 發表於 2021/1/7 03:31

一個爛鬼耶穌根本沒有做過什麼真正的救過以色列人或國家民族的事,<救世>就更不要提了!
耶穌RIOT在居住國(羅馬)玩反動政變被處死,就吹牛到什麼為人類而死? ?

中國歷代大把為國為民,救國救民的真英雄真神,只有白痴的人才想不明白,
去拜一個猶太人的死刑犯,還以為自己好醒?!  ? ?

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
令人詫異的是,牠弟子到處宣揚牠為「救世主」,竟然有「三十三億」人相信,看來人類進化不一,有些智商仍停留在猴子以前階段。

旁觀者 發表於 2021/1/7 03:31

拜耶穌的白痴仔,似唔似拜今日的黎智英,陳日君…等等暴徒?
若干年後,耶穌教又把黎智英,陳日君等等基督教徒封聖,他們riot是為救世而死囉!
基督教又要拜多幾個rioter神:黎智英,陳日君…暴徒救世主!?

.

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
PTT新聞網 2020-06-09的報道可能已被刪,改看每日頭條的一樣。
    大家詳細看看,就可看到中東馬保國係個 ...
旁觀者 發表於 2021/1/8 05:04

中東馬保國的耶穌本來只是玩下小魔術,騙騙中東的鄉下人,目的只是<<<< 記得入錢入錢入錢。 >>>
點知玩玩下,變成反羅馬亂政的暴徒,死罪一條要釘十字架。

變了鹹魚之後,繼續被暴徒教會消費,於是就開始有人寫了一本叫【性經】的小說,
小說內容有很多類似
法學士……對耶穌說:耶穌答說………等等的現場收音,視頻,筆記的紀錄了!

.
移鼠有求必應:
    「耶穌對他(要求耶穌『趕鬼』的人)說:他若能信,在信的人,凡事都能。」《馬可》9: ...
旁觀者 發表於 2021/1/19 03:01

全球203萬死亡的人,我當佢一半係信基督教,都有100萬基督教徒吧?
不知呢100萬基督教徒有冇求過耶穌讓佢地不用死呢?

.
大家對魔幻紀、BB仔射幾箭;叫佢哋響德爾塔病毒感染人群中嗦幾啖,睇下佢哋仆唔仆街,就可以驗證妖書 ...
旁觀者 發表於 2021/8/12 06:51

基督教徒吹呀吹,歐美死咁多人已經知道個耶穌究竟有冇用啦!
留意呀,死的包括勁信耶穌的教牧神父和教徒!

.
救了啊,只是你不明白。得救就是指自己永恆的生命能夠與至善至公至美至潔至真的天主永遠同在。宗徒們一早 ...
逃出魔幻紀 發表於 2022/12/13 15:44

咦,你是在指證被強姦淫褻的千萬個基督徒父母的子女因為不接受耶穌基督救佢地? ? ? ?
信了仍然不救? (父母是基督教徒,小孩自小相信已經受洗了吧?)

講咁多騙奉獻的廢話做乜?
耶穌一早劈死班淫棍神父牧師,
世界歷史裡,基督教從來沒有發生殺人滅族強奸細路仔的事情,豈不是比你猛貼廢文有用得多了嗎?

一个基督邪教要靠你班神棍去宣傳呃人入䧟阱?奇!

.
回覆  上流寄生族

多讀點書對身體有益
jimmychauck 發表於 2024/4/11 21:22

信教的多讀點性經書「對身體有益」:學習玩小童JJ,和怎樣插小孩子來採陰採陽進補,對身體有益,話唔定死咗三日都可以復活!

耶穌與少年天天採陽進補,終於死了三日復活了!

留意呀! 是“對身體有益”,不是“對腦智商有益”

識字便識理,故不識理之人必不識字,
故此黑暴基督教徒jimmychauck 的 “多讀點書是對身體有益”,
不知究竟是【不識理】還是必【不識字】?

如此簡單的道理也不懂,返幼兒園補完習先再出黎柒啦,雜種耶畜!

! ! ! 莫非你jimmychauck個腦係生長在你個屁股(身體上)?所以你讀既書都有益地儲存在你的屁股(身體)裡了?

.
回覆  leefeng

只懂拾人牙慧,真係唔好對低學歷爛屍有咩期望,
jimmychauck 發表於 2024/4/12 02:33

你咁L高學歷,一早已經溜咗出外留學啦,
【洗】鬼要做勇武来宣洩你自己既無能同廢?

又或者已經香港乜乜大學畢業,
【洗】鬼留係屋企啃兩個廢老咁折墮?

又【洗】鬼留係香港認屎認屁,
認做香港人咁無恥,來乞馬列主義既米飯来苟延殘喘咁衰格?

.
回覆  leefeng

你根本冇我資料,一味臆測作什?有時間便答#117 #156,端的虛怯無比,忙就過主。 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/12 04:37

“你根本冇我資料”?

心虚呀?你又知我冇你資料?
目前大約60%左右咁啦!

我知你住係邊,亦知你個廢老老豆係邊一個。

.

回覆  leefeng

你有你咪用囉,你根本冇,我喺唔喺香港你都唔柒知,話你冇就冇啦。
無中生有你就快追上旁觀者啦。

教你個乖,喺街邊執條粉腸,打到佢認自己係jimmychauck就可以拎去報國安有資料結案啦,主子馬列中國共產黨都常用呢招,萬試萬靈,百試不爽。

jimmychauck 發表於 2024/4/12 16:10

非你jimmychauck在香港會隱形,否則繼續40%!
如果你一逃離香港,你就涉嫌干預中國內政,你一樣橫又死掂又死!
你既言論十分黑暴黃絲既口吻,特此留底作為呈堂證據。

.
回覆  leefeng

有種就答#117 #156,沒種答就過主收皮唔好再同我討論香港。香港嘅事係我香港人嘅事,唔係你啲非中國藉非香港人嘅事。乜柒都唔知、道聽"途"說,一日到黑口放厥詞,又俾人窒到口啞啞,拍共產黨馬屁拍到老虎頭上,又犯國安法,又抵譭共產黨,你鍾意賣乖獻醜我又唔會介意,總之見你一鑊小你一鑊。
jimmychauck 發表於 2024/4/13 04:58

當然jimmychauck 一定要係香港人先至符合國安法,放心,我唔會同你爭!

#117 #156 交由「公檢法司安」答,至於「公檢法司安」機關有冇種,不在我的控制範圍。

你出街記得帶身分證,咪話唔提醒你,得閒你記得寫定遺書,睇下你係入冊或入黑盒?
你入冊是老虎共產黨。
你如果入黑盒就是你們黑暴基督教將你滅口。

睇黎你被屍吊係遅早既事,小就免啦!

.
回覆  leefeng

中國的公安機關素來沒種,你也一樣沒種,或更沒種。以後弗用再想跟我講香港,小柒你。

越 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/13 08:13

你喺香港唔使山長水遠,方便一捉入籠!
你可以繼續兜! 繼續兜!繼續兜!

.
回覆  leefeng

你沒種便沒種,知識貧乏便知識貧乏,犯法便犯法,毫無認知便毫無認知。 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/13 09:25

你咁有種,咁有知識,咁不犯法,咁有認知,一早出咗國留學,名校畢業,高薪厚職,【洗】鬼踎喺廢老屋企黐住黐食啃老,冇厘貴格,爛仔一條!
回覆  leefeng

你沒種便沒種,知識貧乏便知識貧乏,犯法便犯法,毫無認知便毫無認知。 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/13 09:25

唔通你有自知之明,知你自己冇種,冇料,冇學識,冇知識,兼樣衰?

.
回覆  leefeng

呢啲咪叫無中生有,亂吹一氣囉,有證據就攞出黎,冇證據就認左自己信口雌黃反覆小人。
冇 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/13 15:18

證據無須攞出來俾你,國安自己會保留。
你被人跟咗咁多日,還是冇感覺咩?

冇種,冇料,冇學識,冇知識,係我對你的評價,不要一次又一次執我口水尾!

估唔到原來你jimmychauck 真人個樣還有一樣:樣衰!

.
回覆  leefeng

早就知你收共產黨錢抹黑我,最近又洗突左又要出黎灌水幫補?證據無須攞出來俾你,國安自己會保留。

"執口水尾"都要執口水尾,爛屍學識之高教人莞爾

毫無新意,舊圖適用,無需癈時
jimmychauck 發表於 2024/4/14 05:39

哈,真係唔知你jimmychauck 係邊一位政要?或邊一忽既重要人物,
共產黨要俾錢我去抹黑你?
你真是精神病第三期有突啦,快啲入精神病院啦,有病要趁早醫呀!

你學口學舌,久不久又發下羊吊,顛三倒四語無倫次?

你jimmychauck學識咁L高,邊間幼稚園畢業架?
小學畢業未? 高中肯定冇你份,大學更加水渺渺啦!
至緊要一樣係你唔知個醜字㸃樣寫!!!

.
回覆  旁觀者

打錯字與唔識字明眼人一看便知,全網卻只有你一直混淆,你是想說自己不是明眼人嗎?

刵耶  ...
jimmychauck 發表於 2024/4/16 00:20

咁,餓荒呢?
回覆  leefeng

全中嘅全壘打,幫我證明埋我嘅論點

所以話你啲爛屍讀得書少,唔識英文都其次,唔識揾文 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/16 04:16

乜L野叫做餓荒呀,廢柴!
回覆  leefeng

證據無須攞出來俾你,國安自己會保留。

ON9爛屍冇種,冇料,冇學識,冇知識,自己只能拾 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/14 13:41

乜L野叫做餓荒呀,廢柴!
回覆  leefeng

又發羊吊?又幫我證點?我唔苟㗎。
jimmychauck 發表於 2024/4/16 15:11

乜野叫做唔「苟」㗎?
乜野叫做「餓荒」?
「鐘」入你屁眼,湧出活水。
    「呈清」下你如何「挑避」啦。
    中國「藉」﹖
    「唔洗本」﹖
    「架兩」﹖
    一個文盲,居然敢話自己打錯字,真不要臉孔!

.
高級模式 | 發新話題
換一個