返回列表 回覆 發帖

耶穌閃電22連鞭絕技

回覆  leefeng

餓 OIHQI
饑 OIVII

都係錯兩碼,根據旁觀標準,都係打錯字。你唔妥旁觀者,即管鬧佢。咁 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/17 00:35

你的確夠無恥下流,無賴流氓,不愧是耶穌教的忠實教徒!
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng

你唔否認
錯兩碼,根據旁觀者標準,都係打錯字。
你搜證能力推理能力唔高過旁觀者好多
我 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/17 04:07

乜L野叫做餓荒呀,廢柴!
乜L野叫做呀,廢柴!
乜L野叫做呀,廢柴!
乜L野叫做呈清呀,廢柴!
乜L野叫做 中國「呀,廢柴!
呢隻基督教妖孽真係不知羞恥為何物???
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  旁觀者

字都唔識,咩叫刵和華?
jimmychauck 發表於 2024/4/17 23:18

旁觀者兄俾咗咁耐機會,時間,觀察下你究竟有冇能力可以自己領悟咩叫「刵和華」?
可惜你呢隻畜生真係識字能力有限,搜證能力有限,十足流氓一樣只懂叫囂撒潑?

「刵和華」就是天下所有被耶穌教殘害的受害者,一致判決耶禍華割去耳朵的刑罰,故名「刵」「禍華」!
把所有殘害世界的耶穌教徒割去耳朵,讓你們這些畜生長記性。

你如果搜證能力叻過別人,識字能力叻過別人,就不需要天天在離教網像瘋狗一樣亂咁吠来出醜啦!

.
回覆  leefeng

錯字就錯字,諸多託辭。按返你地嘅標準對你地,就唔好咁多聲出。 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/18 00:09

係囉,錯字就錯字,這全都是你的錯字!
流氓就是流氓,無賴就是無賴,黑暴就是黑暴,
耶穌教徒就是耶穌教徒,撒潑耍無賴是你既強項,
反中亂港又是你既強項, 很興奮做勇武打老人家又是你既強項,
叫老年人做“死廢老”又是你既強項,
你不但智障,原來……你個樣……都生得特別衰過人! ! !

「鐘」入你屁眼,湧出活水。
    「呈清」
「挑避」
    中國「藉」﹖
    「唔洗本」﹖
    「架兩」﹖
    「唔苟」﹖
「餓荒」
「癈心神」

耶稣教徒玩小童JJ?和怎樣插小孩子來採陰採陽進補,對身體有益???

回覆  上流寄生族

多讀點書對身體有益
jimmychauck 發表於 2024/4/11 21:22

回覆  leefeng

十幾年揾食都唔洗寫中文,咪生疏囉,錯字咪改返囉。
jimmychauck 發表於 2024/4/18 03:37

係囉,你一早認咗唔識字咪好囉,何必舢舨充砲艇呢?
可惜已經醜通全網,認錯已經太遲!

爛仔揾食拎盆桔就有錢收,更何況掛個大大隻【耶穌教爛仔】,
收雙倍,當然唔洗寫中文!
回覆  leefeng

我寫中文寫錯又點?十幾年揾食都唔洗寫中文,咪生疏囉
jimmychauck 發表於 2024/4/18 03:37

十幾年乜你完全冇喺離教網寫過一隻中文???????????
回覆  leefeng

我以前一早講過啦,錯字冇問題㗎,你睇得明我睇得明有咩問題?

唔係啵,你不斷咁追擊人地,口口聲聲話人地唔識字啵,
乜依家又改口話錯字冇問題?
唔通信咗耶穌教,真係惡曬?
回覆  leefeng

話左你地剩係停留喺最低果一兩級,而你兩隻爛屍不停不停糾纏喺錯字上面,又死口唔認自己有錯字,咪一直反映你反駁唔到我其他論點、低級、死不認錯、雙標準囉。,你睇得明我睇得明有咩問題?

你自己都錯字連篇,又要扮識字去叉人地錯字,

又學人講國家大義,真係唔知有乜野陰謀,
在未清楚之前,你的所謂論點可能只係低級屎一篤,留番你自己食咧!
回覆  leefeng

仲唔鬼拍尾後枕俾我捉到你?你收共產黨錢上離教抹黑我,係為揾食,就以為全部人上離 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/18 07:26

你邊位呀? 高官?政要?富豪?
呢隻喪屍就如街頭嘅流氓、潑皮,倒在地上打滾撒潑,讓牠俾識者笑話也好。 ...
旁觀者 發表於 2024/4/19 07:24

隻喪屍jimmychauck耍流氓撒潑正是耶稣教同黑暴慣用既手法,咪鬼睬佢!
回覆  leefeng

你唔否認共產黨錢上黎抹黑我啦話,認左啦下話?
jimmychauck 發表於 2024/4/18 07:38

乜L叫做【你唔否認共產黨錢上黎抹黑我】??你咁叫做識字?你自己收皮?!你又出醜!
一個二個仲喺度不停表演最低果一兩級,硬係反駁唔到我任何論點,亦無能否認我有根有據嘅評語。 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/19 15:57

你的屎尿屁廢話叫做論點?咪笑死人啦!
一個二個仲喺度不停表演最低果一兩級,硬係反駁唔到我任何論點,亦無能否認我有根有據嘅評語。 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/19 15:57

你們喪屍組織耶穌教的所謂有根有據就是站在你們的私有利益之上,一旦被觸碰就不惜打砸燒殺,摧毀別人,摧毀國家,摧毀社會秩序來滿足你們的私慾,來保護你們耶穌教的存在和利益?
回覆 186# jimmychauck
你表演小丑耍流氓做馬騮戲的能力的確無限!
回覆  leefeng

屎尿屁廢話都反駁唔到,自證自己比屎尿屁廢話更不堪。

打砸燒殺、摧毀別人、摧毀國家、摧毀社會秩序,喺共產黨破四舊立四新面前,我代表基督教甘拜下風
jimmychauck 發表於 2024/4/20 00:21

你代表基督教承認排第二打砸燒殺、摧毀別人、摧毀國家、摧毀社會秩序?!
回覆  leefeng

奇怪,以為自己係邊個可以命令人做野?失心瘋?即係你話共產黨第一?你知唔知你真係夠格做 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/20 00:35

記得食藥,你不但樣衰,羊吊病也不輕!
回覆  旁觀者
即係2019香港將會唔係叫暴亂,係會叫光復。你班爛屍跟車咁貼就自己睇路啦。
jimmychauck 發表於 2024/4/21 02:04

你地黑暴耶稣教個屁股肯定會光復,再判多五十年,保證你地坐到屁股光秃秃!
回覆  旁觀者

又轉話題做乜?講開太平天國就講埋啦。

jimmychauck 發表於 2024/4/21 02:04

除非你係盲,自己唔暁睇?

太平天國啟示錄:一個邪魅的宗教,造成了一場史無前例的人間浩劫,中國政治軍團的烏托邦…|

.
羅馬歷史學家蘇埃托尼烏斯:
    「基督徒是這樣一種人:他們對一種新的罪惡而又盲目的崇拜產生了癖好。」 ...
旁觀者 發表於 2024/4/21 23:37

還有: 塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
回覆  leefeng

睇乜啫,羅爾綱我睇左,你果條友乜水?係咪全國政協委員?好地地共產黨資料你唔睇,聽埋啲網上KOL亂up。呢啲係你取證嘅態度,正好可以說明你為何慢慢被耳濡目染成了異見人士。
所以你對共產黨失信呢件事無話可說或表贊同了?
jimmychauck 發表於 2024/4/21 16:19

你個腦真係有病,而且唔輕啦!

回覆  旁觀者

倒一步講,咁你地爛屍即係贊成共產黨有權打倒昨日嘅自己啦,即係共產黨講嘅野唔算數啦,咁基本上就證明左我以前話共產黨失信嘅論點㗎啦。即係八九六四可以平反,即係2019香港將會唔係叫暴亂,係會叫光復。你班爛屍跟車咁貼就自己睇路啦。
高級模式 | 發新話題
換一個