返回列表 回覆 發帖

基督教宣揚殉道,支持黑暴

香港情況議事咪論事囉,有咩大不了?一個死藍絲不停分享自己嘅偏見、無知、拒承事實,我咪插9佢洗俾面?有咩理論咪歷史呀政治論理呀國際條約呀拎出黎講,我一路攞啲事實出黎講之嘛,邊度有人鑽咩牛角尖?佢邊度叫鑽牛角尖?佢叫避牛角占之嘛。

...
jimmychauck 發表於 2023/8/1 17:45

你在說你自己?

當日黃絲拎嚟大肆煽情的:
爆眼女,
警察掟學生落樓,
警察差館強姦被拘女生
太子站打死人, 地鐵秘密運走屍體......呢啲又係咪「街邊檢紙皮的阿婆作標準」
??
beebeechan 發表於 2023/8/2 00:32
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
你愛好和平唔嗌係你嘅事,我鍾意嘲9藍屍係我嘅事。以各種言語顯出佢嘅無知無能就係我目的,而宜家咪出左效果囉,你見佢回到#117 #156呢啲簡單問題咩?
jimmychauck 發表於 2023/8/1 20:00

答你的白痴問題果個,除非是儍的啦!
自慰什麼和理非同勇武?自己打飛機係冇用既,要睇清楚香港人是否撐你地黃屍?
   如果黃屍咁有道理,咁得民心,咁受歡迎,但………又會咁多人反和理非同勇武嘅?
攪到要用【救香港】咁大劑?

乜你地和理非同勇武不是在救緊香港咩?

香港各界冒雨出席“反暴力救香港”

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
我上唔到場幫勇武,我就喺可以打嘅場打。美國住香港住日本住英國住法國住一樣可以黃可以藍
jimmychauck 發表於 2023/8/1 20:00

呢度冇人有興趣會同一個「人一黃腦就殘」既白痴仔打。
站在是與非既立場,無論你地黃屍嗌乜野口號,乜野理由,暴打老年人就是【奸人】!
讓你們黃屍控製香港,起碼要送一半香港「死廢老」去焚化爐了吧?
香港家家戶戶都有老人,你當廢老,但人地就當寶,所謂家有一老如有一寶!
看來你既人生相當不幸,竟然憎恨老年人到這個地步?真是可憐!

.
講咁多,都係反駁唔到任何#117 #156,正一癈柴。似是而非嘅野都駁唔到,就收皮返大陸打飛機啦。

2019-11-2 ...
jimmychauck 發表於 2023/8/2 07:27

你滿口屎,罵人並不表示你好叻,你在顯示你非常Cheap!
回覆  leefeng

仲未識答#117 同 #156? 連自己支持嘅論說都無法捍衛,冇道理好講,淨識講拳頭。

...
jimmychauck 發表於 2023/8/2 07:43

#117 同 #156 係屎同垃圾既問題,咁鬼臭,留番你自己答啦!
你地黃屍黑暴走入人家既地盤生事,人地保護家園,打你係啱既!
你們夠膽試下在美國入人地家園範圍,可以開槍打L死你,唔信可以試下!

.
挑....你好得過人好多咩
你把口都好

beebeechan 發表於 2023/8/2 07:36

看來你把口很受用「死廢老」的稱呼吧?
2019年黑暴事件謎底解開

事件唔係關英美陰謀論,也唔係宗教如基督教搞出黎的問題

罪魁禍首係香港「教育局 ...
Guest from 124.217.137.x 發表於 2023/8/2 11:21

查下香港「教育局」啲人係乜野背景,乜野信仰背景,就一清二楚。
而且,一隻手掌係拍唔響既。冇陰謀,點會一早佈定個局係教育方面下功夫呢?
時機一成熟,基督教立即跳出來煽動,推波助瀾?在教堂散播仇恨宣言:“反中仇共” 呢?
另外,點解普通其他學校冇出黑暴的學生?
偏偏係基督教學校的學生才出黑暴呢?

不要忘記出最多黑暴係中大,崇基,校長段崇智又係基督教徒!
基督教係有計劃培訓黑暴學生,反中仇共,媚洋舔耶的一個組織。
冇人會寃枉一個正當既宗教,但,一個分裂國家的基督教有如洪水猛獸,扮盲,縱容 等於自挖墳墓!

看清楚視頻說什麼,憑你們的智商可以聯想到什麼?
睇清楚視頻下面的留言,香港人的資助,養基督教培訓黑暴
冇人會冤枉基督教啦!

【屈穎妍在線】EP189:中大人的中大,還是香港人的中大?
中大每年拿庫房7、80億資助,校長段崇智每個月拿庫房60多萬工資,納稅人長期供養,只得三對眼睛給我們監察,多嗎?
https://youtu.be/Dhi6N4_oQR0

一個培訓黑暴的基督教徒校長?又會咁巧嘅?
究竟乜野人在保呢個基督徒段崇智呢?咪又係圍威喂基督教囉!

【屈穎妍在線】EP42:為什麼他沒資格當校長?
EP187:這是人辦,更是教育

,勇武呀!

EP181:一樣的畫面,不一樣的歷史定論
EP157:社會安寧,就要丟掉刀劍?
回覆  leefeng

人地一問你啲片嘅內容你就口啞啞,仲喺到嘥人時間洗版做乜? ...
jimmychauck 發表於 2023/8/2 16:21

你收爹啦!
帶埋你的和理非,似是而非,幻覺,精神不平衡死開啦!
唔敢睇所有視頻,裡面香港人點樣評價你們這些破壞份子黃屍黑暴?
還死撐以為自己好正義?
你地黃屍只係垃圾同過街老鼠,神憎鬼厭!
你只不過係一個躲在鍵盤之後既死廢老一名,你自慰緊?以為我係同你講咩?

.
到了2007年,我為什麼還要相信中央?中共失信,亦非始於香港一役。新彊從前也是一樣1960年代中共入主後一步一步將當初答應的自治權癈除
jimmychauck 發表於 2023/8/2 18:12

你是隻什麼東西呀?中央好care你的相信咩?
你只不過在此離教版,自己證明基督教/徒全都是策劃,執行你們出賣中國,出賣香港的一群冇血性的垃圾人渣吧了!
一個黃屍廢老,想賣國求榮,還厚臉皮大言不慚講到自己好重要“我為什麼還要相信中央?”
2019年區議會選舉,民主陣營取得86%議席,完全充分說明反修例運動的民意基礎(leefeng死爛屍勿看,立即打飛機)
2020年中共破壞香港本地立法程序自行訂立國安法,香港司法獨立蘯然無存。
2021年立法會選舉,直選比例由一半跌至不足三成,循序漸進我呸。

簡而言之,中共政權只靠槍杆,全無合法性,出爾反爾,全無信用,以殘暴手段逼害一個城市的居民,完。
jimmychauck 發表於 2023/8/2 18:12

此處死爛屍就冇!
死黃屍基督教徒賣國賊,天天躲在鍵盤之後打飛機既死廢老畜生就有一隻叫做阿占!
中共政權應該要靠槍桿,唔通靠基督教好似烏克蘭賣晒全香港的物業才叫做有信用咩?
不要倒白為黑,以殘暴手段逼害一個城市香港的居民,係你們信基督教的死黑暴黃屍,一群踎監死雜種賣國賊!

.
回覆  leefeng

繼續吹奏,答唔到自己口中垃圾#117 #156 嘅癈物。

咁鍾意中國共產黨,死返鄉下啦。 ...
jimmychauck 發表於 2023/8/2 23:12

從你呢隻叫做阿占的黃屍死廢老雜種賣國賊的言論已經看到整個黃屍的特性和素質
抓住一些自以為是的垃圾題目,將之無限放大,别人根本冇必要去回應这些垃圾,你就像流氓一樣耍潑,死纏爛打,在地上打滚,號哭喪嗌?

以為自己的垃圾提問真是道理高深,無人能敵?

你只不過是一隻從屁股窿觀天的鼠眼,你比癈物更癈物,你亦冇鄉下可以返,你只是一隻躲在鍵盤之後既死廢老癈物癈柴垃圾人渣,日日上網求別人屌你來達到自慰打飛機的高潮?
你的歸宿係做監躉或者被槍斃!

係你自己在此頻頻求本少爺屌你,求咗咁多次,盛情難却,係咁意,满足下你。再求可以再屌!

.

.
回覆 307# beebeechan

吓?我一路摌緊leefeng條死爛屍以為全部基督徒都係黃,連姓管條契弟找都搬埋出黎啦喎, ...你睇左啲乜?如此結論我以為所有基督徒都黃?我正正話緊條爛屍以黑暴反基督教嘅邏輯為無知喎。你藍嘅綠嘅你唔想人以為你黃你出聲就得,我冇以為過你乜喎,係啲腦殘爛屍反基撐共上腦先鍾意拉埋一齊講之嘛,仲叫人查教育局長乜背景,正一痴孖根。
唔通86%議席投左俾民主派,我就話86%人基督徒呀?

你嘅理解能力不令我佩服喎。

jimmychauck 發表於 2023/8/3 00:36

307# 不是 beebeechan 的帖,寫乜春?
你已經開始語無倫次?
你是黃屍黑暴,又係基督教徒,咁巧?

.
回覆 308# leefeng

#117 #156 垃圾,咪證明你啲youtube片全係垃圾囉。
連垃圾都回唔到,咪垃圾中嘅垃圾。弗用多言,非不為之,乃不能為之也。
jimmychauck 發表於 2023/8/3 00:38

原來308# 係 leefeng 寫的?你個腦黃到壞L咗?
係囉, 你發既, 應該係「柒」帖
beebeechan 發表於 2023/8/3 01:43

你自己都承認#308 係「柒」帖?
回覆  leefeng

我㩒你爛屍帖嘅回覆制,系統自動彈左308係你,系統都認為你帖係308。明顯我寫三帖回覆時,順序係307BBC 308死爛屍 309BBC,話唔定自己刪帖搞亂左個數仲好意思鳩up?

一般concurrent client server使用問題,你低B到咁都唔明,有咩好教你?我五百蚊一堂教人電腦洗唔洗寫張INVOICE過你?

你咁多爹就硬係答唔到你口中嘅垃圾#117同#156,咪垃圾中嘅垃圾,你所有youtube片,隨時加你果啲偉大反基言論全屬垃圾囉。
jimmychauck 發表於 2023/8/3 02:52

五百蚊一堂教人電腦?
原來是踎係香港打飛機!!!
「 話唔定自己刪帖搞亂左個數?」
你既五百蚊一堂教人電腦唔通係陰司紙黎?
我可以自由撰改離教啲帖咩?問過抽刀版主肯唔肯啦!
你個腦除了黃只剩屎了嗎?

.
回覆  leefeng

你咁多爹就硬係答唔到你口中嘅垃圾#117同#156,咪垃圾中嘅垃圾,你所有youtube片,隨時加 ...
jimmychauck 發表於 2023/8/3 05:23

人一黄,腦就殘。大家明架啦!
高級模式 | 發新話題
換一個