返回列表 回覆 發帖

[凡事感恩] 陳日君用呼吸困難光榮天主!

基督教徒不是常常吹有上帝保佑嗎?
魔幻吹牛話要敬畏天主,光榮天主?
咁,陳日君肯定够晒敬畏天主啦卦?

佢日日上街呼籲黑暴要努力光榮天主,打多啲老人家,打到老人家頭殼開花来光榮天主,(老人家啲血紅噹噹够晒光同掁眼咯)!

咁有智慧既陳日君,又咁敬畏天主,天主竟然任由呢件光榮天主的嘍奴才呼吸困難?
陳日君依家親自上陣證明上帝是假的啵?
假神是無能力保佑任何人? ?

喂,魔幻吹牛大話精,出黎答話!

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
大師話佢來世都仲係想做和尚。
即係佢都知尚未能脫輪迴。
仲要留在人道,無得升厘。
還有由零開始再修過。 ...基督教就唔同,可以幾有信心咁話教宗會到天父那裡。
beebeechan 發表於 2023/2/7 00:10

基督教徒使乜鬼修啫,
只要滅多幾個族光榮天主,
或者性侵多幾十萬個小孩子榮光天主,
又或者在教堂教會地下教會,煽動冇腦基督教徒去打殘異見老人榮光天主,見紅有奬!

凡牧師又好,教徒又好,只要努力傳銷昆多些冇腦的人信基督教,
擴張基督教勢力,抹黑同顛覆中國,唔再認自己係中國人,認亞當夏娃係始祖,
飲多啲罪犯既血榮光天主主,
天主最喜歡呢種狗奴才,好使好用過黑奴,一定拿拿聲一船一船咁載曬你地上去的啦!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
大師話佢來世做番和尚。
即係佢會返嚟,
可能已投咗胎,唔知落咗誰家呢幾日出生的嬰孩囉。

所以唔使 ...
beebeechan 發表於 2023/2/7 00:14

佛道儒教有輪迴,今世未了之事可以再來一次,
五百年的回眸,眾裡再尋她千百度!

基督教就衰囉,冇機會再encore啦,
直上中東鬼的所謂天堂,夾硬要啃啲細路仔細路女,
又要同啲強姦犯,殺人犯住埋同一個羊欄,
每天要舔個中東鬼天主腳趾,屁股(例行讚美天主必備,榮光天主必備)

中東鬼教有一樣係教徒最喜歡既,就是不用修,不用輪迴去受番自己作既惡,至緊要係識講大話,同埋唔曉寫個醜字就惦!

.
有啲人買6合彩, 連安慰獎都未拎過都仲會期期買
beebeechan 發表於 2023/2/7 02:21

星雲大師答你,
” 在人生的生命之流裡,如同大江東去,終會有再回來的一日,人的生命一期圓滿,還會有另一期生命的開始。

級數肯定高過上中東幻想天堂同耶魔舔屁股。

.
慘過還大耳窿, 還清一條數後, 原來又再起釘
beebeechan 發表於 2023/2/7 07:34

輪迴似玩Games多過大耳窿啦!
上中東基督魔教就真係慘過還大耳窿啦,
一唔服從就會擲你落街,冇得take two.
高級模式 | 發新話題
換一個