返回列表 回覆 發帖

[轉載] 給leefeng版友做基督教疑惑篇:四的材料

他有過下體勃起嗎?
抽刀斷水 發表於 2023/4/25 17:29

耶穌唔單只「勃起」,重同「聖父」、「聖靈」合體去姦淫瑪利亞。
還有個「楊蓮亭」,佢唔「勃起」,要「楊蓮亭」做乜?
我只同你講, 唔同嗰啲旁觀者, 白痴feng講(佢地成日都拎呢幾句「願向你借貸的,你不要拒絕」嚟唱), 都 ...
beebeechan 發表於 2023/4/28 00:08

BB仔!講到主題,你無能回應,只好講東講西逃避,學足屁眼教主,叫佢跳崖,就話唔准試探;叫佢放「天火」燒死村民,佢就就話嚟「救人」。魔幻紀一樣,答不了,就話:無知、無聊、唔答。
你有料只在屁眼!
Mak 14:51        有一個少年人、赤身披著一塊麻布、跟隨耶穌、眾人就捉拿他.
14:52 他卻丟了麻布、赤身逃走了。 ...
沙文 發表於 2023/4/27 02:30

呢個馬可,有心整蠱大佬,連大佬醜事都揚出來,看來出賣耶穌的不只猶大。其他人也許都看不過眼移鼠的所作所為,只是没機會罷了。這裏有個證據,就係移鼠被擒,其他人都走得摩、冇鼻哥。將移鼠講過的話「為我失喪生命的,必得著生命」當放屁。
BB仔!唔使再講,你已現形。
亞旁觀棍, lee豬feng 貼啲砥毀基督教既野你都無擔心佢地安全,
beebeechan 發表於 2023/4/29 00:10

你爺爺講嘅係事實,何來「砥毀」?天誅妖教顛倒是非黑白,又一實證!
係咪又想話阿旁觀者成日用檑漿棍插人屎眼
咁第日佢被審判時都係會受牛頭馬面檑漿棍插Ceye呢? ...
beebeechan 發表於 2023/4/30 23:44

你爺爺用擂漿棍插邪魔屁眼,替天行道,第日只有享福,而你們這些為邪教吶喊助威嘅小鬼,死後會繼續受牛頭馬面插屁眼受刑。
人地阿抽水拎嚟既經文, 話明係
「你們用什麼尺度量給人,也要用什麼尺度量給你們。」
所以, 你唔想第日你 ...
beebeechan 發表於 2023/5/1 23:08

插妖徒,老天都話好嘢至算!
高級模式 | 發新話題
換一個