返回列表 回覆 發帖

[數據資料] 不要毀謗,不要爭競,總要和平,向眾人大顯溫柔。

回覆  上流寄生族

當日將你同李瘋按在地上磨擦左幾日,日日追你地覆#117 #156,你地都冇能耐覆過。宜家自 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/14 05:13

長篇大論,歪理廢話連篇,還沾沾自喜?
你真係唔知個醜字㸃樣寫???
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng

你自己以公然以共產黨為邪惡標準,煽動一般人對黨國仇恨,觸犯國安法,世界上天網恢恢,疏 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/14 13:38

你唔係香港人亦唔係中國籍,你係以色列人耶穌籍。
中國人三歲都知乜野叫做敬老,
你開口埋口叫老年人做廢老,啱耶穌嘴型,已經係以色列人耶穌籍啦!
中國香港既野唔關你隻以色列animal既事,
滾啦,一日到黑黎離教表演發羊吊做乜呢!?

你知唔知個醜字㸃樣寫???

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng
回覆  leefeng

天主教干我能事?正宗低能冇記性爛屍。
jimmychauck 發表於 2024/4/14 13:31

基督教話天主教犯的罪唔關佢事?
天主教又話基督教犯的罪唔關佢事?

乜原來有天主教既耶穌馬利亞耶禍華?
又另外有三個基督教既耶穌馬利亞耶禍華?

你們天主教又好,基督教又好,一樣都衰到冇人有好嗎?
從歷史到今天為止,殺人放火強姦小孩滅族,打殺香港老年人的種種死罪,你們基督教天主教一個也逃不了責!

.

回覆  leefeng

回覆  leefeng

係香港出生長大嘅人,你話佢唔係香港人亦唔係中國籍。你又俾我捉到想分裂 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/15 23:23

你有冇羞恥心架?
又憎中國共產黨,又踎喺中國共產黨地方靠黐?
有冇你資料? 第日你咪知囉!
回覆  leefeng

你共產黨又好,納粹黨又好,哈馬斯又好,撒旦教又好,一樣衰到貼地,我做乜柒要俾面你? ...
jimmychauck 發表於 2024/4/15 23:51

你又病?精神病?發羊吊?妄想症?喪屍病?癫狂症?狂犬病?

或全都有?輪流發作!
回覆  上流寄生族

呀差啲唔記得,你只不過係一個舔共嘅洋鬼子,成世都做唔到根正苗紅中國人㗎啦,哭爹啦。
jimmychauck 發表於 2024/4/15 23:27

你係“根正苗紅中國人”???
回覆  leefeng

你否認香港人係根正苗紅中國人,你係咪想分裂中國先?你講就得㗎啦,你喺呢件事上嘅立場好 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/16 00:15

香港人個個都係根正苗紅中國人,除咗你jimmychauck,同所有既耶稣教徒!!!

你地個屁股,同對賤手就唔慌唔紅啦,
一日性侵幾百個細路仔,同满手打人殺人染既鲜血!

回覆  leefeng

我今日都知你冇料又冇我料㗎啦癈柴。
講口唔夠人講,講手唔敢講。
愚昧人若靜默不言,也可 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/16 00:16

講手?又想打人?死爛仔!
回覆  leefeng

我今日都知你冇料又冇我料㗎啦癈柴。
講口唔夠人講,講手唔敢講。
愚昧人若靜默不言,也可 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/16 00:16

念埋你啲死人廢經都掩飾唔到你郁啲就想打人,殘暴嗜血的畜生!

回覆  leefeng

長毛阿牛大舊司徒華都冇幾個係基督徒,原來個個根正苗紅。我不明白你為何一再要在我的國籍 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/16 02:53

基督徒個個根爛苗黄;以色列籍,耶稣種,殺人放火強姦賣國賊,死于餓荒了!

.
回覆  jimmychauck

旁觀者
上流寄生族
leefeng 來看笑話!
dior13dior13 發表於 2024/4/16 23:13

耶穌教徒與他們的“教”和“經”一樣,
歪理當真理,打人殺人滅族強姦當法律!
回覆  leefeng

你唔否認你係異見者?都合理,爛屍智力不高。
jimmychauck 發表於 2024/4/16 15:09

對於耶穌邪教,耶穌教徒,黑暴組織,我唔否認我係異見者,如何?
回覆  leefeng

閱讀理解0分,你係共產黨嘅異見者,我已證實左。
jimmychauck 發表於 2024/4/17 00:46

回覆  leefeng

你共產黨又好,納粹黨又好,哈馬斯又好,撒旦教又好,一樣衰到貼地,我做乜柒要俾面你? ...
jimmychauck 發表於 2024/4/15 23:51
回覆  leefeng

啲人蠢果然係要教。天主教及基督新教互相征戰打生打死幾百年,你可以隨隨便將天主教嘅罪行 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/17 04:03

信同一個耶穌,天主教基督教两兄弟蛇鼠一窩!
分錢兩份分,強姦兩份分,殺人滅族兩份分,分裂中國一樣兩份分!
一個耶穌衰,兩個耶穌又係衰,衰埋一堆!

中國人不打老年人,
你好興奮做勇武打老人(黑暴口中叫老人死廢老)
證明你不是中國人,你信耶穌,反中亂港,
你只能是耶稣族以色列人,
所以你心安理得出賣香港人,打香港人。
因為耶穌給了你籍貫,方便你上耶穌天堂,早死早着!

.
回覆  leefeng

你同希特拉都唔信耶穌,兩兄弟蛇鼠一窩!

中國人不打老年人,你係話江西大白定上海大白定 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/17 07:27

點解你要賴死做中國香港人?
你明明係以色列人,你才會好興奮對中國香港人出手打佢地,叫佢地做死廢老,唔係咩?
賴死唔肯入耶穌籍以色列人,究竟有乜野陰謀?
咪學口學舌呀,答問題啦!

.
回覆  leefeng

中國人不打老年人,你係話江西大白定上海大白定你自己唔係中國人?搞江獨定上獨?
你又再次話我唔係中國人,你好想反對共產黨喎,係咪好想做異見人士?
如果我唔係中國人,反中亂港又有咩問題?
你又唔係中國人,我效忠我自己國家反中亂港又關你能事?

ONL9以為自己啲說話有文字就叫有道理?立好論據先再出黎柒啦。

jimmychauck 發表於 2024/4/17 07:27

我對共產黨沒有任何異見,所以才幫手捉你。

效忠國家就不會做反中亂港既事,死蠢!
反中亂港就是罪犯,任何人犯法一定要受刑。

乜你以為係中國人,就可以反中亂港沒問題?
你在破壞社會安寧,破壞國家秩序。
打殺香港老年人,傷害他人性命,叫做謀殺。
有冇道理,唔係你話事!

.
回覆  leefeng

全地球好多人都唔信耶穌,原来我有咁多兄弟?
回覆  leefeng

原來你又唔識字,又唔識閱讀理解。
賴死要我做中國人果啲,叫中共同港共,佢就膽就立即取消我中國籍,我咪入英國籍囉。
你賴死都要反對中共港共對我嘅國籍意見,係想做異見者,係想表示香港人唔係中國人,想犯國安法。
jimmychauck 發表於 2024/4/18 03:45

乜野叫做佢就膽
你有得入英國籍一早入咗啦,頼死喺香港搏拉?
回覆  leefeng

原來你又唔識字,又唔識閱讀理解。
賴死要我做中國人果啲,叫中共同港共,佢就膽就立即取 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/18 03:45

你條契弟真識字!

【佢就膽              
     【收鄉下
      【】入你屁眼,湧出活水。
      【呈清
      【挑避
中國【】﹖
    【唔洗本】﹖
    【架兩

【唔苟】﹖
    【餓荒

【癈心神

.
回覆  上流寄生族

北冥神功又識,斗轉星移又識,驚佢條鐵呀。
jimmychauck 發表於 2024/4/18 03:49

你正是驚我條鐵,所以你開始北冥神經錯亂,斗轉星移胡言亂語!
高級模式 | 發新話題
換一個