返回列表 回覆 發帖

[發問] 天主教的姑丈癌症死掉

「話說回來,你們第八次十字軍東征,全軍染上瘟疫、路易九世亦染病身亡,此後,教皇曾多次號召組織十字軍,都未能成功。」

還是你們十字軍,教皇,妄主大能,把全能搞壞了,結果就是:

你拿一部山寨蘋果機去蘋果店要求保養維修, 你話睬不睬你?
此其一也, 還有二, 三...
beebeechan 發表於 2023/8/2 19:42
你要不要返去糼稚園?
字都唔識寫, 難怪百理不侵.
beebeechan 發表於 2023/8/2 22:16

打錯字而已, 對你這種料, 你爺爺連再看一次都懶得去看.
"古藉"就話對蠢人無須多費時間.
打錯字而已, 對你這種料, 你爺爺連再看一次都懶得去看.

旁觀者 發表於 2023/8/2 22:39

我既帖從來都是簡短, 一,二十字。
看一次就攞到意思架哩

回覆 23# beebeechan

「話說回來,你們第八次十字軍東征,全軍染上瘟疫、路易九世亦染病身亡,此後,教皇曾多次號召組織十字軍,都未能成功。」

這是全能被十字軍,還有教皇搞壞了,變成這樣?

還是天主的德行,本來就這樣?
爺爺意思你都未明, 冇閱讀理解能力就返去幼稚園重讀.
爺爺意思你都未明, 冇閱讀理解能力就返去幼稚園重讀.
旁觀者 發表於 2023/8/2 22:51

你表達唔好, 咁又點叫人理解

事實是, 我的帖, 你必看
看一次就攞到意思架哩
beebeechan 發表於 2023/8/2 22:44

假玻璃,再來呀,你怎麼什麼也回答不出來?
你表達唔好, 咁又點叫人理解
beebeechan 發表於 2023/8/2 22:55

大學教授講課, 幼稚園雙低B班嘅BB仔去聽, 通地打滾, 哭閙:唔明!唔明!

回覆 26# beebeechan

是否是:

看一次就攞到意思架哩
beebeechan 發表於 2023/8/2 22:44

我說BBC呀,你們第八次十字軍東征,全軍染上瘟疫、路易九世亦染病身亡,此後,教皇曾多次號召組織十字軍,都未能成功。

是否是:
[beebeechan 發表於 2023/8/2 19:42

你都未同我講明,你再不回答我,我可要去吃藥睡覺了!

為什麼號召八次東征失敗,他們假在哪裡?
上帝不是全知全能,我不明白,待你解釋?
你都不懂教會歷史
你名單(其實都不齊全)中, 有四派都不是由天主教分裂出來的
是由新教裂出的...... ...
beebeechan 發表於 2023/8/2 19:47

唔係直接分裂,都係間接分裂出黎啦。

原罪你又識遺傳咁多代都仲有。
唔係直接分裂,都係間接分裂出黎啦。

抽刀斷水 發表於 2023/8/3 01:58

想玩諸九族?
原罪你又識遺傳咁多代都仲有。 ...
抽刀斷水 發表於 2023/8/3 01:58

阿抽仔生出嚟唔見有粒花生仔黐住
你都追問醫生: 喂...點解無既?

回覆 33# beebeechan

我說BBC呀,你們第八次十字軍東征,全軍染上瘟疫、路易九世亦染病身亡,此後,教皇曾多次號召組織十字軍,都未能成功。
1291年最後據點阿卡城(今巴勒斯坦北部)被埃及馬木留克王朝佔領,耶路撒冷王國滅亡,象徵著十字軍東征徹底失敗。

是否是:
[beebeechan 發表於 2023/8/2 19:42

你都未同我講明,你再不回答我,我可要去吃藥睡覺了!

你們第八次十字軍東征,全軍染上瘟疫、路易九世亦染病身亡,此後,教皇曾多次號召組織十字軍,都未能成功。
1291年最後據點阿卡城(今巴勒斯坦北部)被埃及馬木留克王朝佔領,耶路撒冷王國滅亡,象徵著十字軍東征徹底失敗。

十字軍東征八次失敗,教皇是否也有份!

是否是:

想玩諸九族?
beebeechan 發表於 2023/8/3 02:04

字都未識, 豬狗族就有你份!
回覆  beebeechan
後面果句就唔洗嘅,若夠聰明,睇完前面果句就知自己衰乜。
連人都死左,咪問唔到,仲有 ...
jimmychauck 發表於 2023/8/2 21:51

唔係話屁眼教主"復活升天"咩?Dior 兄正等緊牠"復臨"問牠呢.
我天主教的姑丈癌症死掉,新的姑丈是大姑姑天主堂找來的教友,
人善良和善,卻騎腳踏車跌倒,不能走路,大姑姑阿茲罕默症(失智症),請問天主在哪裡?
dior13dior13 發表於 2023/8/2 18:01
它们总有//////制造得到 “理由”【借口】
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
阿抽仔生出嚟唔見有粒花生仔黐住
beebeechan 發表於 2023/8/3 02:07

黐住你屁眼, 你唔知咩?
高級模式 | 發新話題
換一個