返回列表 回覆 發帖

掃羅殺死千千,大衛殺死萬萬

回覆 103# leefeng

你又無中生有,我邊度有打老人?

爛屍癈老乃建基於證據之上,所以當然非辱罵。

咦有進步,識得批評我語氣,到第三級了。

https://paulgraham.com/disagree.html
DH4. Counterargument.
At level 4 we reach the first form of convincing disagreement: counterargument. Forms up to this point can usually be ignored as proving nothing. Counterargument might prove something. The problem is, it's hard to say exactly what.

加油,麻煩你升多兩級先再黎柒啦。
回覆 22# Guest from 124.217.137.x

冇心討論,請唔好扮有心。
回覆 106# 旁觀者

文匯報係詳細分析該字是否錯字,你連資料都唔睇,連人地正式指出你錯誤都死口唔認。
證明左你喺論證裡面不會承認任何錯誤,所以指出你嘅錯誤之後無需你任何回應,只要其他人睇到就得㗎啦。

文匯報有錯字,你都唔知
旁觀者 發表於 2024/4/19 05:36

文匯報都唔識字,我唔洗識字㗎。

所以你旁觀能力有限、推理能力有限、搜證能力有限,甚麼反基言論可靠可信程度都有點限、解錯經、唔識字,呢啲你全部唔否認,我當你認左㗎啦。

話題要轉了嗎?
回覆 108# leefeng

哇。。。好暴力呀。。。。鼓吹暴力呀。。。。。
回覆 113# leefeng

又生安白造,好似有字就叫有道理咁。
等你答#117 #156呀,唔識就收皮返鄉下啦。
回覆 112# 旁觀者

又話約定俗成,又唔睇資料,又自打嘴巴。
又旁觀能力有限、推理能力有限、搜證能力有限,甚麼反基言論可靠可信程度都有點限、解錯經、唔識字。
又反駁唔到我任何論點。
又表演最低果一兩級。
回覆 116# leefeng

總之你攞唔出道理反駁,我當你認同㗎啦。
回覆 118# leefeng

你推理回答嘅能力非常有限。

咁你即係認同#117 #156啦下話?
回覆 120# leefeng

錯,問題係你根本連#117 #156講緊乜都唔知。

閱讀理解都有問題,又的確好難做到認同或反駁嘅。對智力不足為閣下做成嘅困擾深表同情。
回覆 123# 上流寄生族

我2023年7月追你地班爛屍答追到8月9月冇人識答,你地認左"當時無法反駁"先,我咪話你知邊度囉。

你以為你當時冇出聲?
我總結之時你出左最少11個帖,個個都係癈嘅。

#47 耍嘴皮
#59 耍嘴皮
#74 無閱讀理解能力
#110 耍嘴皮
#420 耍嘴皮
#422 耍嘴皮
#424 耍嘴皮
#426 耍嘴皮
#427 耍嘴皮
#428 缺乏香港常識
#451 缺乏論證常識
回覆 125# leefeng

都知你冇自知之明,對你從不抱期望。所以你從冇令我失望。
回覆 129# leefeng

我半年前貼左出黎啦,你今日先識睇,睇完又託辭,爛屍都係慢一百八十幾拍㗎?
回覆 131# 上流寄生族

我叫李瘋覆,又唔係叫你,咁急住做架兩做乜?咁叻自己揾吖嘛笨。係男人就自己揾出黎,咪好似大種乞兒咁攤大手板。
回覆 134# 旁觀者

呢句非常適合你果啲性相關嘅偽問題,"所謂問題,都係屁話,毫無實質,正常人睬你都戇"

回覆 135# leefeng

正常吖,見你無力反駁,都知你冇做過任何功課。老師通常都唔會對劣等生抱任何期望。

回覆 136# leefeng

歪理唔係用黎覆㗎,係用黎駁斥㗎,你唔見我將你啲歪理駁到體無完膚咩?我果啲理你覺得咁歪,你咪表演一下駁斥囉,其實就係因為自己駁不倒對方嘅正理,你先至一直喺度表演轉換話題、人身攻擊、拾人牙慧、醜態百出之嘛。
回覆 139# 旁觀者

連關鍵詞"唯獨聖經"都俾埋你啦,你自己唔識揾只顯你不長記性無力搜證,干我了事?
回覆 142# leefeng

你答唔到當然唔敢睬,自己貼啲癈物YOUTUBE洗人地板在先,俾人插到一棟都冇,唔敢面對現實,我可以理解。
回覆 151# leefeng

你就像一個要立貞節牌坊的婊子,卻依舊回答不了我任何問題。
回覆 153# 旁觀者

閱讀理解0分。

"你要做"和"將要發生"都分不清,真係唔好話自己識字,好醜㗎。
回覆 155# 旁觀者

轉咩話題啫,話你閱讀理解錯誤,你就只係識謾罵。
早知今日,當初就讀明讀通先出黎柒吖嘛,叫左你好多次㗎啦。
高級模式 | 發新話題
換一個