返回列表 回覆 發帖

「轉載」“聖經中的秘密”拿撒勒謊言

60年代, 主席話要搞大躍進, 咁就餓死咗3千至4千萬人
一個崩都無得賠
仲要無人敢嗌一聲要賠 ...
beebeechan 發表於 2024/4/25 03:09

大躍進,三反五反,紅衛兵,的確係老毛治下的共產黨政策最失敗既歷史,
現在個名雖然保留叫做共產黨,其實已經不是那個共產黨咯。

邊一個朝代都有過餓死人,都是一個崩都無得賠,唔係第一次既新聞啦。

你耶穌教拎大躍進來做比喻,係咪又想性侵殺人搶掠一樣可以一個崩都無得賠咁呢?

耶穌教只不過係一個教,從歷史到今日四處殖民殺人,邪惡愚昧既殺戮,加加埋埋死既人應該多過3千至4千萬人,點解你又唔提下?

莫非你覺得俾耶穌教殺同強暴的都是活該的?
比起中國餓死的只是濕濕碎的細case仔?

中國寧願餓死的是自己人咁笨,
都唔肯學下耶穌教去別國搶掠打殺咪有得食囉,
耶穌教殺的是別國,別教,異見的人,又豐衣足食,黄金萬兩,袋袋平安,真係精好多架!

.

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng

共產黨殘害嘅係自己國家嘅人民,人地國家就殘害其他國家嘅人,你收皮啦。
叫左你好耐認中國人都唔肯,你必定係覺得中國人身份映衰你。
連你口中嘅耶教都識講喺人面前唔認佢,佢第日就唔認你。叫你認中國人叫左一年你都唔肯,就唔好喺度放屁講咩叫愛國,你冇資格。
jimmychauck 發表於 2024/4/25 08:38

你久不久又發羊吊,真可憐!
語無倫次咁,耶教食屎,你唔快啲去食?

你乜水呀?
叫我乜叫我物?你乜野資格指手畫腳?
你又發羊吊自己做埋耶稣?

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng

你唔否認自己反黨,即係默認啦。

喺國家大義面前,除左錯別字乜都反駁唔到,繼續表演最低級嘅水平啦。
jimmychauck 發表於 2024/4/25 08:32

你條反中亂港既黑暴曱甴講國家大義?
究竟邊個在繼續表演最低級嘅小丑畜生戲,問下觀眾咧!

回覆  leefeng

你唔否認自己反黨,即係默認啦。

jimmychauck 發表於 2024/4/25 08:32

你真係癲狂症上腦,你四處屈人反中反黨有乜居心?
來掩飾你jimmychauck自己才是那個反共產黨,反中亂港的黑暴黃屍?
呢度有大把人證可以證明你是香港的恐怖份子,你扮耶稣都救唔到你!

.
回覆  leefeng

喺我嘅國藉問題上你同你以之為邪惡標準嘅共產黨一直針鋒相對,表明不同立場,又從不肯承認自己係中國人。

你一日到黑意圖分裂中國,連我一國香港人係咪中國藉籍都糾纏不清舉棋不定,按你嘅標準我何需愛國?要愛我愛邊個國?

別人可以同我講愛國愛黨問題,唯獨你冇資格。

你反黨言行證據確鑿,又鬼拍尾後枕自承上黎揾食,我講嘅都有根有據,洗乜屈你?

jimmychauck 發表於 2024/4/25 16:29

請問有人明白呢個阿柒頭(Chauck)在up乜?

.
回覆  leefeng

返去小學讀返閱讀理解先再出黎柒啦柒頭。
jimmychauck 發表於 2024/4/25 23:12

你篇篇錯字,語無倫次,係咪未上幼稚園?腦還未生埋?
回覆  leefeng

返去小學讀返閱讀理解先再出黎柒啦柒頭。
jimmychauck 發表於 2024/4/25 23:12

咁叻?
解釋下乜L叫做「連我一國香港人係咪中國藉籍都糾纏不清舉棋不定」
回覆  leefeng

除左字錯,冇野錯啦吓話?講唔出呀?

叫左你繼續表演最低果一兩級㗎啦,旺才真聽話。 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/25 23:52

呢種都啱你用!

回覆  leefeng

繼續表演謾罵喔。只證自己的無力反駁。
jimmychauck 發表於 2024/4/26 10:32

竟然有咁多人想謾罵你,你真係具備足夠既衰格先至得到!
唔明!
佢好多都係胡言亂語, 唔知噏乜, 又話人唔答乜乜物物。對住個神經佬,答個鳥! ...
旁觀者 發表於 2024/4/26 23:11

我都一樣唔明佢究竟想講乜野?
回覆  旁觀者
回覆  leefeng

詐傻扮懵、裝瘋賣傻並不避免爛屍們醜態百出喔。

一個缺乏任何證據下,指控 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/27 06:11

一湯匙唔够力,食够2湯匙啦,

可以幫助你不再自導自演,不再語無倫次胡説八道,
幫助你控制興奮、躁動、幻覺、妄想及精神分裂等症狀。

等你醫返好才來扮指正既人啦!
咦,你係乜水?
竟然抹黑你有錢收咁正?請問在那裡可以報名?

回覆  leefeng

你都係冇其他招式㗎啦,繼續無法反駁同出醜啦。
jimmychauck 發表於 2024/4/27 06:38

你隻癲狗吠到好嘈!
回覆 128# jimmychauck

要加藥了?
回覆  leefeng

你冇其他招式㗎啦,繼續表演出醜啦。
無中生有生安白造,認為中國人身份係恥辱、以共產黨 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/29 04:24

你完美代表所有 基督教/耶穌教 的形象:小人,自大,無知,無賴下流,反智,精神錯亂,思想歹毒,反中亂港出賣中國自肥。
回覆  leefeng

確實你除左潑婦罵街,都冇其他招式㗎啦,繼續出醜啦。
jimmychauck 發表於 2024/5/1 00:10

你信基督教已經係出醜,自稱科學咁叻又會信基督教?文盲?!
回覆  leefeng

係囉,直接人身攻擊咪得囉,扮咁耐講道理做乜?
來來去去最低果一兩級,繼續表演啦。 ...
jimmychauck 發表於 2024/5/1 00:52

你是耶穌教代表完美示範:無恥
回覆  leefeng

you proved my point for me.
jimmychauck 發表於 2024/5/1 03:45

你的無恥就是你的觀點
回覆  leefeng

你連我觀點係乜都未閱讀理解到。更徨論反駁。

你連觀點係乜都未理解到。
你差啲連點線平 ...
jimmychauck 發表於 2024/5/1 04:42

繼續吹啦,話之你吹乜,你只不過係一隻禍害香港既基督教徒!
回覆  旁觀者

啲字放喺度,唔睇。
人地寫過乜,唔知,唔記得。
自己寫過乜,唔知,唔記得。
識正字有用?
叫左你去做書法家㗎啦,
jimmychauck 發表於 2024/5/2 01:33

識正字起碼唔會義叉不分,扮有學識,其實係不學無術,老鼠上天秤,不知羞恥為何物的流氓垃圾,你真係影衰曬你個基督邪教!

回覆  leefeng

你班爛屍除左識話我錯字,乜都反駁唔到,真係有叉用囉。
即係承認我講嘅其他野冇錯啦?無 ...

jimmychauck 發表於 2024/5/2 15:25

你jimmychauck 講嘅其他野如果冇錯,即是你承認你係黄絲勇武?

你愛好和平唔嗌係你嘅事,我鍾意嘲9藍屍係我嘅事。以各種言語顯出佢嘅無知無能就係我目的,而宜家咪出左效果囉,你見佢回到#117 #156呢啲簡單問題咩?

黃絲藍絲咩水平同一個人鍾唔鍾意嗌交冇關係。
黃絲有分和理非同勇武。我上唔到場幫勇武,我就喺可以打嘅場打。美國住香港住日本住英國住法國住一樣可以黃可以藍可以蠢可以無知,咁fixate喺人地住邊到做乜?於討論有幫助?

話題要轉了嗎?

回覆 引用

高級模式 | 發新話題
換一個