返回列表 回覆 發帖

美國空軍一袋螺紋襯套9萬美元

回覆  leefeng

真可憐,只見你一句都反駁唔到。
有證據告我吖嘛笨柒。
一個文妓俾你咁捧,咪知你咩水準囉 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/29 04:24

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
九萬一袋可能真係貴咗啲, 不過Waltz所講嘅“stamped out by machinists” who only need a high school diploma. Not anything high tech about this.”並非事實:

https://www.motorbiscuit.com/parts-cost-air-force-90k/

飛飛下, 一粒brushing打柴, 就足以墜毀一架F22價值350M
就算係平平地嘅F35都每架109M

舊到要送畀烏克蘭嘅F16, 每架$70M

如果要改用stamped out by machinists who only need a high school diploma, 係咪中咗落海Leefeng拍心口包底?

Don't know where God is but the Devil is in the details
九萬一袋可能真係貴咗啲, 不過Waltz所講嘅“stamped out by machinists” who only need a high school dip ...
沙文 發表於 2024/4/30 05:33

拍心口包底同會唔會中咗落海你要問番Waltz先至得,
反正佢地拎得袋bolt出黎,佢一定有晒戰略同資料證據,
而且咁專業既野,等美國人自己拆掂佢。
我地只不過係負責閒聊同剝花生啫。
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆 23# leefeng

你抬得屈文妓出黎,夠話人地乜乜柒柒報導既野都是有真實新聞為出發㸃,絶不會亂黎,最後咪又係俾我隊到一棟都冇。

理科底嘅人一睇就知你冇讀過書,返鄉下收皮啦。

你有證據咪告我囉笨。你咁柒,有人話我知你係俾黃振強洗左腦去參加「屠龍小隊」嘅其中一個,我都唔會覺得奇怪啦。
回覆 23# leefeng

你查清楚先至吠佢啦
我話可能就係Waltz嘅生意經, 特登呢條煲大數出嚟,飛機嗰陣咁就要得起價啦嘛
回覆  leefeng

你查清楚先至吠佢啦
計我話可能就係Waltz嘅生意經, 特登爆呢條煲大數出嚟,賣飛機嗰陣咁就 ...
沙文 發表於 2024/4/30 09:33

我只管食花生,唔得閒理佢地為了大選出盡八寶去狗咬狗啦!
其實佢地互揭瘡都唔係第一次,只分别在要買大包或細包花生之馬。
咦?乜唔係Daily Mail 吠佢咩?你查清楚先好啵。

https://www.dailymail.co.uk/news/article-13325745/Mike-Waltz-bushings-air-force-military-overspending.html

.
回覆  leefeng

你抬得屈文妓出黎,夠話人地乜乜柒柒報導既野都是有真實新聞為出發㸃,絶不會亂黎,最後咪又係俾我隊到一棟都冇。

你有證據咪告我囉笨。你咁柒,有人話我知你係俾黃振強洗左腦去參加「屠龍小隊」嘅其中一個,我都唔會覺得奇怪啦。
jimmychauck 發表於 2024/4/30 07:37

你的吹牛真是嚇親人!
一陣又理科底,一陣又補習先生$500一粒鐘,一陣又放貴利200%利息,一陣又大學乜科物科,一陣又電腦專家,一陣又因為一事無成所以只能在家啃老……

不過有一樣肯定是真的,你的確係黑暴基督教徒,屠龍小組地下成員,而且你的確係有精神病同發羊吊!

.
回覆 26# leefeng

你企喺Daily Mail嗰邊一齊吠呀嘛

賣飛機又夠唔係第一次囉
“ 岸田兄, 你都知啦, 前嗰排我哋司令同議員就係為咗幾粒螺絲太貴炒大鑊, 呢單嘢連離教者之家都有引述,佢話我哋兩黨互揭瘡疤, 所以冇花冇價真係咁貴

所以好難平畀你嘅, 你都聽過中國人嘅智慧: 一分錢一分貨呀嘛......”
回覆  leefeng

jimmychauck 發表於 2024/4/30 07:37

乜原來理科係包埋睇相?
原來要判斷一個人有冇讀過書係要先讀理科?
大家来投票估下呢條精神病柒下次會吹乜野吖嗱?
回覆  leefeng

你企喺Daily Mail嗰邊一齊吠呀嘛

賣飛機又夠唔係第一次囉
“ 岸田兄, 你都知啦, 前嗰排我 ...
沙文 發表於 2024/4/30 10:14

咁你又幫邉一邉啫?快啲去留言提醒你幫果邉:喂,9萬美元啫,咪咁小氣啦!

人地兩黨扯貓尾賣飛機,錢又唔落我袋,冇乜話幫邊個
Don't know where God is but the Devil is in the details
回覆 27# leefeng

一陣又理科底,一陣又補習先生$500一粒鐘,一陣又放貴利200%利息,一陣又大學乜科物科,一陣又電腦專家

只有智力有問題嘅人先會認為上面有任何衝突,大概係貧窮限制你嘅想像。
回覆 29# leefeng

閱讀理解繼續0分,觀言察行咪睇,洗乜睇相咁旁門左道。你啲咁嘅睇事物態度,要靠睇相,任何科學求真嘅野你都唔會識,低學歷低能力係有樣睇。
回覆  leefeng

一陣又理科底,一陣又補習先生$500一粒鐘,一陣又放貴利200%利息,一陣又大學乜科物科,一陣又電腦專家

只有智力有問題嘅人先會認為上面有任何衝突,大概係貧窮限制你嘅想像
jimmychauck 發表於 2024/4/30 16:11

你完美代表所有 基督教/耶穌教 的形象:小人,自大,無知,無賴下流,反智,精神錯亂,思想歹毒,反中亂港出賣中國自肥。
回覆  leefeng

閱讀理解繼續0分,觀言察行咪睇,洗乜睇相咁旁門左道。你啲咁嘅睇事物態度,要靠睇相,任 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/30 16:13

你既閱讀理解能力是―0分,自大加無知,的確是耶穌教徒,冇花冇假!
回覆  leefeng

一陣又理科底,一陣又補習先生$500一粒鐘,一陣又放貴利200%利息,一陣又大學乜科物科,一 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/30 16:11

踎街係你既正職,伸手黨係你食飯既來源,做黑暴收水係你既外快,做屠龍組員係你既志願,屠殺香港人係你既遊戲!

回覆 36# leefeng
回覆 35# leefeng
回覆 34# leefeng

確實你除左潑婦罵街,都冇其他招式㗎啦,繼續出醜啦。
回覆  leefeng
回覆  leefeng
回覆  leefeng

確實你除左潑婦罵街,都冇其他招式㗎啦,繼續出醜啦。 ...
jimmychauck 發表於 2024/5/1 00:11

呢處誰才是流氓潑婦罵街?自大無知?很興奮做勇武打香港死廢老? 問下觀眾咧!

回覆  leefeng

閱讀理解繼續0分,觀言察行咪睇,洗乜睇相咁旁門左道。你啲咁嘅睇事物態度,要靠睇相,任何科學求真嘅野你都唔會識,低學歷低能力係有樣睇。
jimmychauck 發表於 2024/4/30 16:13

任何科學求真嘅野你真係識……條鐵!所以你信基督教。
回覆 38# leefeng
呢處誰才是流氓潑婦罵街?自大無知?很興奮做勇武打香港死廢老? 問下觀眾咧!
leefeng 發表於 2024/5/1 00:22

你又無中生有啦,你有我打人證據咪舉證囉。可能要幫你開個無中生有N+1條目留黎做統計。
你做咩叫人香港死癈老?好心你敬吓老啦,因住收尾幾年。
果然一係就講一套做一套,一係就心直口快唔妥香港老人家好耐。

話題要轉了嗎?
高級模式 | 發新話題
換一個