返回列表 回覆 發帖

香港基督徒交友網絡

原帖由 Jennifer 於 2008-7-25 18:48 發表
唔想識但係想見...都話左我係做正行lor

佢會唔會叫你俾相je~~~
那不是這問題的答案呀......

回復 47# weakest 的帖子

唔想識但係想見...都話左我係做正行lor
原帖由 weakest 於 2008-7-25 01:25 發表
所以我唔係企圖"識妳"lor...我只是想見證o下妳D"天賦本錢ja ma...

妳睇我幾老實..

>>>> 妳睇我幾老實..

wai

大 [人老] ,

你 系 [o五o] 系 漏 [o左] 一個 [竹本] 字aa ??

你 系 [o五o] 系 想講 : ::::: ````` 妳睇我幾老  [竹本] 實 """" aa ?? 大 [人老] !!!!

exChristian.info前基督徒,主力:淚儿/泪儿,WEIYAN,龙井树。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。警告 基督徒:你们一定不够他们玩
realChristianities.com雪龙坛
原帖由 weakest 於 2008-7-25 01:25 發表
所以我唔係企圖"識妳"lor...我只是想見證o下妳D"天賦本錢ja ma...

妳睇我幾老實..

>>>>>>>>> 所以我唔係企圖"識妳"lor...

till
你想高攀,都 無 o甘 gae 資格 laa

z z z z
exChristian.info前基督徒,主力:淚儿/泪儿,WEIYAN,龙井树。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。警告 基督徒:你们一定不够他们玩

回復 46# Jennifer 的帖子

妳睇我幾老實..

回復 45# weakest 的帖子

如果你用d咁嘅態度識女仔就認真「趕客」囉....

回復 44# HTBROKE1 的帖子

你誤會了我啦 ...我怎會危險呢??我又沒有打你...
原帖由 weakest 於 2008-7-24 22:53 發表
咁妳有乜"天賦本錢"啊??妳都話啦, "有時我自以為吸引, 但係原來趕客都唔定呢?".

...但係, 妳點樣proof妳有那些"天賦本錢"??我又未見過妳...既然妳不想說, 搵日俾我"見證"o下妳D"天賦本錢"啦, 咁我先知道妳的"天賦本 ...

這傢伙很危險   [別打我]
那不是這問題的答案呀......

回復 26# Jennifer 的帖子

咁妳有乜"天賦本錢"啊??妳都話啦, "有時我自以為吸引, 但係原來趕客都唔定呢?".

...但係, 妳點樣proof妳有那些"天賦本錢"??我又未見過妳...既然妳不想說, 搵日俾我"見證"o下妳D"天賦本錢"啦, 咁我先知道妳的"天賦本錢"是如何的吸引嘛...唔通要我"不要問, 只要信"mei...
原帖由 Jennifer 於 2008-7-24 10:52 發表
就算私下都未必要同你講...hohoho

原來花姐你"內有乾坤"  失敬~
花開花落花無缺!

對付教徒三式: 不主動、 不抗拒、 不負責!

回復 39# Jennifer 的帖子

"lur"地有咩用姐?"lur" 你先有用嘛。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
原帖由 Jennifer 於 2008-7-24 14:05 發表
試下 "lur" 地,我可能會考慮話俾你知

回復 38# 抽刀斷水 的帖子

試下 "lur" 地,我可能會考慮話俾你知

回復 37# Jennifer 的帖子

好奇之嘛。

回復 36# 抽刀斷水 的帖子

就算私下都未必要同你講...hohoho
原帖由 Jennifer 於 2008-7-22 14:08 發表
三級點止技術層面架...你係咪真係要我講先...

那就私下說吧。
原帖由 GreenMoney 於 2008-7-24 07:28 發表
That site is junk.

sorry which site u mean ??

any way good morning ThANKing

That site is junk.
原帖由 抽刀斷水 於 2008-7-21 23:18 發表
起碼唔醜樣先啦。

sorry ,
我 一定要 指責 你 講 大話

回復 31# 抽刀斷水 的帖子

三級點止技術層面架...你係咪真係要我講先...
高級模式 | 發新話題
換一個