返回列表 回覆 發帖

香港基督徒交友網絡

原帖由 HTBROKE1 於 2008-7-21 09:46 發表

你這個蠢材!

自己的命運該由自己掌握,為什麼要被那個所謂的「主宰」控縱??未來不是任何他力給予的,奇蹟也不是你口中那種特賣場的特價品!!

自己走出家門口,多多參加各類活動,擴大自己的生活圈子才是辦法!!什麼也 ...

>>>>>>>>> 你這個蠢材!

蠢得可愛,
蠢得可哀

exChristian.info前基督徒,主力:淚儿/泪儿,WEIYAN,龙井树。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。警告 基督徒:你们一定不够他们玩
realChristianities.com雪龙坛
原帖由 weakest 於 2008-7-21 21:42 發表
唔駛叫我"大哥"wor...我好young ka...

至於"其門如市、客似雲來"嘛...只是說妳引死不少男人, 令很多男人追求妳jer...不一定要"不正行"才可以吧...妳用乜方法吸引男性ka?? ...

till , [手分] [日西] young
exChristian.info前基督徒,主力:淚儿/泪儿,WEIYAN,龙井树。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。警告 基督徒:你们一定不够他们玩
原帖由 weakest 於 2008-7-21 21:42 發表

至於"其門如市、客似雲來"嘛...只是說妳引死不少男人, 令很多男人追求妳jer...不一定要"不正行"才可以吧...妳用乜方法吸引男性ka?? ...

u你 =====>>>> 要找"rational"的人, 減價吧...

原帖由 Jennifer 於 2008-7-21 23:26 發表
天賦本錢 包含好多其他野嘅...淨係個look就得咩...

妳引死了不少 在這裡的 男[[??]] 人[[??]]

原帖由 weakest 於 2008-7-21 21:42 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=24710&ptid=258][/url]

原帖由 抽刀斷水 於 2008-7-21 23:18 發表
起碼唔醜樣先啦。

sorry ,
我 一定要 指責 你 講 大話

原帖由 GreenMoney 於 2008-7-24 07:28 發表
That site is junk.

sorry which site u mean ??

any way good morning ThANKing

原帖由 Jennifer 於 2008-7-24 14:05 發表
試下 "lur" 地,我可能會考慮話俾你知

原帖由 weakest 於 2008-7-25 01:25 發表
所以我唔係企圖"識妳"lor...我只是想見證o下妳D"天賦本錢ja ma...

妳睇我幾老實..

>>>>>>>>> 所以我唔係企圖"識妳"lor...

till
你想高攀,都 無 o甘 gae 資格 laa

z z z z
原帖由 weakest 於 2008-7-25 01:25 發表
所以我唔係企圖"識妳"lor...我只是想見證o下妳D"天賦本錢ja ma...

妳睇我幾老實..

>>>> 妳睇我幾老實..

wai

大 [人老] ,

你 系 [o五o] 系 漏 [o左] 一個 [竹本] 字aa ??

你 系 [o五o] 系 想講 : ::::: ````` 妳睇我幾老  [竹本] 實 """" aa ?? 大 [人老] !!!!

原帖由 weakest 於 2008-7-26 03:26 發表
好像以下的link的樓主一樣亦可...

http://exchristian.hk/forum/viewthread.php?tid=2011&extra=page%3D1

但是...珍姐的"天賦本錢"很令我好奇 , 為什麼一定要認識咗妳, 又或者要唔係正行才可以見證; 就是不 ...

就是不可以即是正行, 又不用"認識"妳呢??

h:

sorry  , 你講muck aa ??

原帖由 Jennifer 於 2008-7-26 17:38 發表
那是口琴王大方又不拘小節啫...唔代表個個都係咁

h:
o甘,
你即系 : :::::
你自己 話比我聽,
你 同 口琴王 相比,
你 顯得 [o五o] 大方 laa

h:

你....
你.....
你 連 一個 小妹妹
你 都 比 [o五o] 上,u have broken my hearts

原帖由 HTBROKE1 於 2008-7-26 21:22 發表

喂喂喂~~"Heart Broke One "E個名係阿伯我專用GA WO~~細路~~

等等,hearts???你有幾多個心呀??

喂喂喂~~"Heart Broke One "E個名係阿伯我專用GA WO~~細路~~

o華,HT 伯伯 你 [人中] [亞心] 過 基教gae 獨壩天下 g 野心 worr
原帖由 HTBROKE1 於 2008-7-26 21:22 發表

一個人 2條心, [o五o] 系 多 o者,

我 除 [o左] 對 花姐 有心g外,
我 對 你 都好有心 gaa

你 知 laa,
你 [o甘] [青見] [人子]

我 頂 你 [o五o] 順 o麻

原帖由 weakest 於 2008-7-27 03:03 發表
咁你就無我心ka la...

回復 55# Jennifer 的帖子
原來妳是這樣"拘小節"ka...真想不到... 但是, 作為關心專門喜歡不拘小節的女生的抽水的一份子, 我自然亦要關心一下珍姐的有乜"天賦本錢", 以及這 ...

大 [人老]  !!!!

我 想 對你 有心 都 [o五o] 得laa 大 [人老] !!!!

[/x]=[again] 無相 比 我 [ooo弟] 到 ,

but ,
人地
HT [人白] [人白] [京尤] [O五O] 同 [O尼],
HT [人白] [人白] ,
[/x]=[again] 有相,
[/x]=[again] 影得 [人巨] 鬼 [O甘] [青見] [人子] ,

to the very contrary ,
你 [o尼] ??
你 個 1 張  相 [o尼] ?? aa 大 [人老] , [o甘] 你 [o4] 我 點樣 可以 對你有心laa ?? 大 [人老] !!!!

by the way ,
無你張相機,我 打飛機 都 打 [o五o] 到 tim

原帖由 weakest 於 2008-7-27 03:03 發表

原來妳是這樣"拘小節"ka...真想不到... 但是, 作為關心專門喜歡不拘小節的女生的抽水的一份子, 我自然亦要關心一下珍姐的有乜"天賦本錢", 以及這 ...

wai
[o青见] [人子],

[o甘] , 你[o尼] ??

[o甘] , 你 自己 d 天賦本錢 [o尼] ??

[o甘] , 你 自己 首先 都 要 [日西] 一 下 你 自己 gae 天賦本錢 [o甘] 先 至 公平 [o家] [o麻]

---------

+
你老友 沙大侠 都已经 [日西] [o左] [人巨] 自己 个 d 天賦本錢 =====>>>>

[o甘] ,

你 [/x]=[again] 几时 [日西] 你 自己 个 d 天賦本錢 aa ??

但是, 作為關心專門喜歡不拘小節的女生的抽水的一份子, 我自然亦要關心一下珍姐的有乜"天賦本錢", 以及這些"天賦本錢"怎樣可以幫到抽水嘛...

但是, 作為 關心 關心專門喜歡不拘小節的女生的抽水的一份子 的 一份子 ,
我自然亦要關心一下 你 有乜"天賦本錢", 以及這些"天賦本錢"怎樣可以幫到抽水嘛...

原帖由 抽刀斷水 於 2008-7-28 12:19 發表

有如斯版友,我實在感恩。
這個家,真的感受到版友間「愛」的存在。在紛亂冷漠的社會,能夠在此找到彼此互助關懷之情,人生美事莫過於此。

經上說:「我們愛,因為弱雞先愛我們。」

願各位版友都能領受 ...

你本 muck 鬼 野 经 lai gaa ?? 性经 aa ??
原帖由 weakest 於 2008-7-29 00:46 發表
唉...你要"飛機相"jar ma...你要o既, 咁我就俾你啦...

咁你用手打, 用腳打, 又或者用碌棍打都ok 啦...又或者你喜歡的, 去鵝頸橋俾人幫你打吓亦可.  ...

原帖由 weakest 於 2008-7-29 01:10 發表
P仔, 我o既"天賦本錢"咪關心抽水, 並且將人家適當的"天賦本錢"推介俾抽水lor...

但是, 一日啊珍姐唔prove其"天賦本錢", 我的"天賦本錢"亦無用武之地啦, 又點晒俾你睇wor... , 咁就更加幫唔到抽水啦. ...

wai ,
o尼 一排 o甘 熱,不如 [手止] 行 馬 一 [文ii]=[together] 去 游 水 aa,

o甘 o米 muck o野  天賦本錢 都 可以  1  眼 [ooo弟] [日西] !!!!

[[ cough cough ]] i mean : : 你 gae 天賦本錢
原帖由 逆源 於 2008-8-15 08:55 發表
有时间同班基狗谈没有婚前性行为的恋爱,不如研究下 升仙 或者 房中术 好过!

[[[[[支力]]]] 死 都 笑番醒,

:跪拜:
高級模式 | 發新話題
換一個