返回列表 回覆 發帖

愛情故事分享 - 燭光晚餐

原帖由 Paul 於 2007-4-24 15:13 發表
見日光姐果篇睇到我眼濕濕, 我也分享一篇從友人Blog轉載的文章

燭光晚餐。

桌兩邊,坐了男人和女人。

“我喜歡你。”女人一邊擺弄著手上的酒杯,一邊淡淡的說著。

“我有老婆。”男人摸著自己的手上的戒指。

“我 ...

十年生死兩茫茫, 不思量, 自難忘!
千里孤墳,無處話淒涼。

但...剎風景一點~我不相信有這樣的一個男人...
而且從字裡行間我可以用我半桶水的心理學斷定...那男人已經動搖! 只是女方沒給他機會崩潰而已

花開花落花無缺!

對付教徒三式: 不主動、 不抗拒、 不負責!

原帖由 抽刀斷水 於 2007-4-24 16:55 發表

曾經基督女友叫我信教,話上左天堂可以一齊喎。

然後我問佢:咁如果你死先,跟住我又再娶,到時係天堂會係咩局面呢?

佢怒睥了我一下,沒有回答。 ...

你應該答佢 好多av女優都應該會落地獄wor...
同你一齊上 我會好悶~
花開花落花無缺!

原帖由 Paul 於 2007-4-24 15:36 發表
如果用世俗的眼光去看, 未待老婆死男人已經走出去sasa滾la~

死左老婆, 大條道理找繼室...

忍到四個之後, 俾佢真係動搖, 我都俾個"叻"佢... 就算佢係基督徒, 係佢既情況都合格~ ...

咁即係話  只要係基督徒, 只要去叫老蘭企一晚時 可以拒絕四個女人問"去你度定去我度?"  
到第五個  佢先決定上樓  你係唔係就要比個pass佢?

花開花落花無缺!

高級模式 | 發新話題
換一個